Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17:00 til mandag d. 2. okt. kl. 05:00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser, fordi vi opdaterer alle aftenskolernes bagvedliggende systemer.

Italiensk for begyndere - FOF Vest

Italiensk for begyndere

Niveau 1 - begyndere

Kursus henvender sig til dem, der har lyst til at lære mit smukke sprog samt italienske traditioner og kultur at kende. 
Kurset tilbyder et grammatisk grundlag kombineret med træning i forståelse af talt og skrevet sprog. Jeg lægger vægt på, at du lærer at bruge sproget i dagligdags situationer, i baren, på restauranter og hoteller og forretninger m.m. Det du lærer, kan du bruge på dine ture til Italien. 

Lærebogen er Nuovo Espresso 1, men vi arbejder også med video, CD, billeder, sange og spil m.m., således at den enkelte lektion tilpasses dig.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.09.2023 16:30-18:10 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anna Maria Gioia
2 Mandag 18.09.2023 16:30-18:10 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anna Maria Gioia
3 Mandag 25.09.2023 16:30-18:10 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anna Maria Gioia
Se alle Se færre
Anna Maria Gioia underviser hos FOF-Vest
Underviser

Anna Maria Gioia

Jeg er italiener, og er uddannet gymnasielærer i italiensk på Universitetet i Messina i Italien. Jeg har undervist på Varde Gymnasium og Ribe Handelsskole, og jeg har været tilknyttet FOF-Vest som underviser siden 2004. Jeg er dansk gift og kender træk og traditioner i begge kulturer. Min undervisning er levende og varieret, og det er vigtigt for mig, at der er en god stemning i klassen. Jeg lægger vægt på det talte sprog, men vi arbejder også med at lytte og forstå, læse og skrive.