Skip to content
Lær at tale spansk på kursus hos FOF-Vest

Let spansk (sommerhold)

Kurset er for dem der har deltaget på et begynder eller letøvet hold, og vi vil repetere det vigtigste, de har lært med andre aktiviteter og materialer. Det er også for dem, der vil genopfriske det spanske de lærte for nogen tid siden på et lavt niveau, og for dem, der vil holde sommerferie i Spanien.

Undervisningen er varieret, og der er en balance mellem ordforråd, grammatik, læsning og mundtlige øvelser. Vi arbejder med tekster og videoer om praktiske emner ligesom præsentation, familie, drikkevarer, tapas, transport, osv. I grammatikken bruger vi kun nutid og fremtid. Nogle gange bruger jeg også spil for at undervise i spansk, så det bliver hyggeligt og nemt.

OBS   Har du aldrig lært spansk før, anbefaler jeg dig at tilmelde dig på et begynderhold til efteråret.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 16.05.2023 16:30-18:10 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Pilar Iturbide Velázquez
2 Tirsdag 23.05.2023 16:30-18:10 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Pilar Iturbide Velázquez
3 Tirsdag 06.06.2023 16:30-18:10 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Pilar Iturbide Velázquez
Se alle Se færre
Pilar Velazquez underviser hos FOF-Vest
Underviser

Pilar Iturbide Velázquez

¡Hola! Jeg kommer fra Madrid, Spaniens hovedstad. Jeg er uddannet ingeniør på Polyteknik Universitet i Madrid og arbejdede hos Telefónica I+D i 20 år.  
Da jeg flyttede til Esbjerg i 2012, besluttede jeg at blive spansklærer og hjælpe andre med at lære mit sprog og kultur. Jeg startede som spansklærer i FOF-Vest i 2015, og elsker at mine kursister har en hyggelig oplevelse ved at lære spansk. 
Jeg har studeret flere sprog bl.a. dansk, engelsk, fransk og italiensk, hvilke giver mig et godt kendskab og forståelse af læringsprocessen. Jeg glæder mig til at møde dig i ét af mine hold.