Skip to content
Lær at tale spansk hos FOF-Vest

Spansk

Spanskundervisning

Hola! Spansk er et internationalt sprog, som bruges både i forretningsmæssige sammenhænge og af private. Spansk er ikke kun modersmålet i Spanien, men også i store dele af USA ses det både som befolkningens andetsprog, men også som modersmål. 

Har du brug for at lære det spanske sprog i forbindelse med et studie, arbejde eller rejse, så tilbyder vores aftenskole spanskundervisning i en eller flere af vores kommuner i Esbjerg, Varde og Fanø. Du bliver undervist af kompetente sprogundervisere, som hjælper dig til at lære sproget og samtidig forstå og stifte bekendtskab med spansktalende landes kultur, litteratur, kunst, historiske begivenheder m.m.

Hvordan foregår undervisning i sproget spansk? 

Spanskundervisningen varierer fra hold til hold, så der er noget for enhver. På nogle hold foregår undervisningen udelukkende på spansk, mens andre hold undervises på dansk. I undervisningen bliver der fokuseret på, at deltagerne lærer og bliver bedre til grammatik, at tale og forstå, til oversættelse, udtale og skabe et større ordforråd. Du er i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. I undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Undervisningsforløbet bliver tilpasset og der tages hensyn til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af undervisningen i det spanske sprog. 

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Spansk er et sprog som bliver talt i blandt andet Mexico, Peru, Argentina og El Salvador. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har spanskundervisning for alle.  

Tilmelding til spanske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i spansk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér