Skip to content

Kontoret har lukket fra og med uge 26 til og med uge 31. Vi er tilbage mandag den 9. august 2021. Du ønskes en rigtig dejlig sommer og på gensyn!

Bålsted og friluftsmads vejledning, læring og fordybelse

Bålstedets mystik - friluftsmad

Bålstedets mystik - friluftsmad

Bliv dus med dit bålsted og din friluftsmad - så bliver oplevelsen så meget bedre.

Sommerhalvåret står for døren, og lysten til at være ude bliver større og større.

Faktisk er interessen for at lave mad over åben ild vokset, og er for mange en kulmination på den lyse tid. Men hvordan er det nu lige det skal gøres?

Hvordan er det nu lige med bålet, når der skal steges eller grilles? Hvilke træsorter og båltyper gør sig bedst, og hvad er en jordovn?

Her får du mulighed for at fordybe dig i bålstedet mystik, og blive fortrolig med forskellige båltyper og teknikker, og vi bygger en jordovn.

Undervejs tilbereder vi små lette retter. Hovedfokus ligger på bålet, dets teknik og form.