Skip to content
Vild mad på strandbredden - FOF Vest

Eksklusiv vild mad - bålsted og sommerbuk

Sommeren står for døren, alt er grønt, det hele blomstrer og aftnerne bliver lysere og lysere. 
En aften hvor vi fordyber os i naturens køkkenhave, og hvor de vilde planter og urter er mest læke netop nu. Jagten på den røde sommerbuk er i fuld gang og leverer noget af det lækreste vildtkød. Det hele er krydret med frisk luft, brænderøg og et lille strejf af humor, som er hjørnestenene i arrangementet, som afsluttes men fællesspisning under åben himmel.
 
Aftenens højdepunkter

  • sanketur omkring den gamle skovfogedbolig efter vilde planter og urter, som er gode og kan spises 
  • forlægning og finpartering af nyskudt sommerbuk
  • tilberedning af de bedste udskæringer fra bukken 
  • fællesspisning inkl. vin, øl eller vand

Dagens menu

  • forret - snackpizza med vilde urter og ost fra Tistrup Mejeri
  • hovedret - grillet bukkefilet, røget og spidstegt dyrekølle samt nye kartofler
  • dessert - rabarber, pileurt og skovmærke med råcreme 

I bedste bæredygtige stil, skal vi bede deltagerne medbringe service (tallerken, glas og bestik).

Mødested: Stakladen v. Gl. Skovfogedbolig, NaturKulturVarde, Roustvej 111, Varde.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 26.05.2023 16:00-20:30 NaturKulturVarde Morten Vinding
Turleder

Morten Vinding