Skip to content

Botanisk Illustration - et gouache forløb

Over 6 kursusgange skal vi mødes og udforske naturens og gouachens verden. 

Der vil blive indførelse i skitse metode, farveteori, anvendelse af gouache maling og komposition. 

Underviser Anne Hoberg vil medbringe blomster, planter og andet fra naturen der kan males og udforskes, men deltagerne er velkomne til at medbringe deres egne materialer eller billeder som inspiration. 

Gouache er ofte et undervurderet male medie, som er utroligt nemt at tilgå og ofte kaldes “vandfarve for begyndere”. Med sin mathed og flotte dækning, giver det et rigtig fint finish til ens værker. 

Dette er et kursus for de der først og fremmest ønsker at lære gouache at kende, og derudover er klar på at eksperimentere med former og farver, samt dykke ned i naturens detaljer. Der bliver plads til fordybelse og leg.

Holdet er begyndervenligt og alle niveauer er velkomne.

Materialer er inkluderet i prisen.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 17:30-20:00 "Biblioteket" Anne Hoberg
2 Tirsdag 01.10.2024 17:30-20:00 "Biblioteket" Anne Hoberg
3 Tirsdag 08.10.2024 17:30-20:00 "Biblioteket" Anne Hoberg
Se alle Se færre

Anne Hoberg

Anne Hoberg er en dansk illustrator og tegneunderviser, som bor i Hald Ege i Viborg. 

Anne har en Bachelor of Arts fra The Animation Workshop, hvor hun blev uddannet i 2016, og har siden da arbejdet som illustrator, blandt andet hos forskellige danske forlag. 

Hun har en stor kærlighed for hygge, fantasifuldhed, naturen, personlig udvikling og elsker at sprede solskin og glæde med sine illustrationer. 

Anne har stor erfaring med at undervise voksne såvel som børn, og har blandt andet haft billedskole hold samt undervist på diverse efterskoler og The Animation Workshop. 
Hun sørger altid for at tilrettelægge undervisningen så der er mulighed for begyndere at følge med og også udfordringer til de mere avancerede. Hun skaber en rolig og hyggelig atmosfære, der inviterer til fordybelse og leg.