Skip to content

Mal din indre gudinde - en workshop med gouache

Mal din egen indre gudinde - er hun en krigergudinde, en solgudinde, en naturgudinde eller noget helt andet? 

På denne workshop slippes fantasien helt løs når vi skal male gudinder med gouache. 

Dagen starter med en introduktion til gouache, farver, komposition og ide generering. Dernæst er der tid til fordybelse og maling, hvor underviser Anne Hoberg vil komme rundt og give tips og hjælp. Vi slutter dagen med at have udført nogen smukke værker, der viser din indre gudinde. 

Gouache er ofte et undervurderet male medie, som er utroligt nemt at tilgå og ofte kaldes “vandfarve for begyndere”. Med sin mathed og flotte dækning, giver det et rigtig fint finish til ens værker. 

Dette er et kursus for de der først og fremmest ønsker at lære gouache at kende, og derudover er klar på at eksperimentere med former og farver.

Der bliver plads til fordybelse og leg. Holdet er begyndervenligt, og alle niveauer er velkomne. 

Materialer er inkluderet i prisen.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.09.2024 10:00-15:00 "Biblioteket" Anne Hoberg

Anne Hoberg

Anne Hoberg er en dansk illustrator og tegneunderviser, som bor i Hald Ege i Viborg. 

Anne har en Bachelor of Arts fra The Animation Workshop, hvor hun blev uddannet i 2016, og har siden da arbejdet som illustrator, blandt andet hos forskellige danske forlag. 

Hun har en stor kærlighed for hygge, fantasifuldhed, naturen, personlig udvikling og elsker at sprede solskin og glæde med sine illustrationer. 

Anne har stor erfaring med at undervise voksne såvel som børn, og har blandt andet haft billedskole hold samt undervist på diverse efterskoler og The Animation Workshop. 
Hun sørger altid for at tilrettelægge undervisningen så der er mulighed for begyndere at følge med og også udfordringer til de mere avancerede. Hun skaber en rolig og hyggelig atmosfære, der inviterer til fordybelse og leg.