Skip to content

Skitsekursus på Viborgs gamle rådhus

Kom og brug 3 timer på at skitse Viborgs gamle fine rådhus indefra. 

Det gamle rådhus i Viborgs bymidte byder på smuk indendørs arkitektur, med flotte detaljer samt fine skulpturer. 

Vi skal kaste os ud i at skitse interiør, skulpturer og objekter på en fri og legende måde. Dette kursus kommer derfor til at være en måde hvorpå man kan udforske sine skitseevner til at tegne mere frit, selv når det er arkitektur og interiør. 

Der vil være en intro til skitse metoder med forskellige materialer - blandt andet pen, blyant, og vandfarve, samt hjælp til at komponere sine billeder. 
Dernæst er der tid til fordybelse og skitsning, hvor underviser Anne Hoberg vil komme rundt og give tips og hjælp.

Kurset er begyndervenligt, og man er velkommen uanset niveau. 

Der vil undervejs være en kaffe og kage pause. 

Deltagerne bedes tage en lille skammel/ stol med, hvis de har brug for at sidde ned mens de tegner.
Materialer som blyanter og penne er til rådighed, men medbring gerne egen skitsebog eller blok, og evt. eget vandfarvesæt

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 17:00-20:00 Viborg gamle rådhus Anne Hoberg

Anne Hoberg

Anne Hoberg er en dansk illustrator og tegneunderviser, som bor i Hald Ege i Viborg. 

Anne har en Bachelor of Arts fra The Animation Workshop, hvor hun blev uddannet i 2016, og har siden da arbejdet som illustrator, blandt andet hos forskellige danske forlag. 

Hun har en stor kærlighed for hygge, fantasifuldhed, naturen, personlig udvikling og elsker at sprede solskin og glæde med sine illustrationer. 

Anne har stor erfaring med at undervise voksne såvel som børn, og har blandt andet haft billedskole hold samt undervist på diverse efterskoler og The Animation Workshop. 
Hun sørger altid for at tilrettelægge undervisningen så der er mulighed for begyndere at følge med og også udfordringer til de mere avancerede. Hun skaber en rolig og hyggelig atmosfære, der inviterer til fordybelse og leg.