Skip to content
Smil familietræning fof natur viborg

Smil Familietræning

Kan I som familie li' at være aktive sammen? Deler I glæden ved motion og fællesskab i det fri? Så er SMIL familietræning det helt rigtige for jer.

SMIL familietræning skaber rammen for at I som familie kan dele en træning og være aktive sammen med andre familier.

Hvad er SMIL?

SMIL familietræning handler om, at vi dyrker fællesskabet - ud over motionen, styrken og kondien. Elementerne i træningen kan beskrives med et SMIL: Sammenhold, Muskler, Intensitet og Leg.

Børn (5+ år), teenagere og voksne - alle kan være med og er velkomne.

Valgfri fællesspisning

Bevægeglæde er noget der smitter og noget vi kan dele. Vi ved også, at det kan være svært at finde tid i hverdagen til at samles om træning, når praktikken skal gå op i en højere enhed. Derfor har vi tilføjet efterfølgende fællesspisning. 

Har I lyst til at være med, skal I som familie blot tilmelde jer og møde op, så sørger vi for sjov og givende træning - og vil I spise med sørger vi også for aftensmad*. 

*Aftensmaden består af et sundt og enkelt måltid aftensmad til 50 kr. person, som vi indtager efter træning.

Du skal senest torsdag ugen inden hver gang overføre et beløb svarende til det antal personer, der skal spise med til følgende mobilepay: 20473092 . Husk at angive navn. 

Tidspunkter

tirsdag den 20. august 2024
tirsdag den 3. september 2024
tirsdag den 17. september 2024

Alle dage kl. 17.00 - 18.30 (ekskl. spisning)

Sted 

Sønæs, Gl. Århusvej 57, 8800 Viborg (ved sø-enden, hvor der tidligere lå et klubhus).

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.08.2024 17:00-18:30 Sønæs Dagmar Lybæk Sieg
2 Tirsdag 03.09.2024 17:00-18:30 Sønæs Dagmar Lybæk Sieg
3 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:30 Sønæs Dagmar Lybæk Sieg
dagmar sieg

Dagmar Lybæk Sieg

Jeg hedder Dagmar Lybæk Sieg og jeg er uddannet fysioterapeut. Jeg brænder for at lave fællesskabende SMIL træning for alle aldre.

Til daglig har jeg klinikken Heartfit i Viborg, hvor jeg har fokus på træning af hjerte og kredsløb. Dermed også fokus på hvordan vi kan få træning og bevægelse ind i vores hverdag. Jeg har i over 20 år lavet holdtræning, og jeg forsøger i altid at skabe SMIL på holdene.

SMIL står også for Sammenhold, Muskler, Intensitet og Leg, hvor filosofien er at når en træning har været sjov, så har vi lyst til at gentage den.