Skip to content

Vi fejrer folkestyret

Vi fejrer folkestyret

Valgrygterne svirrer, kommentatorerne får åndenød, og plakatproducenterne jubler. Der er Folketingsvalg i luften.

Men hvad sker der egentlig, når der er valg til Folketinget: Hvordan er det at være i valgkamp, hvordan er det at stå med det praktiske ansvar for valghandlingen, og hvordan opfører vi vælgere os.

I FOF Viborg stiller vi skarpt på Folketingsvalget. Vi holder åbent i den lille butik i Nytorvgyde 3, og over tre aftener inviterer vi indenfor, hvor tre gæster fra hver deres vinkel vil kaste lys på Folketingsvalget.

Den 14. september, kl. 19.30, får vi besøg af tidligere mangeårig politiker Jens Rohde, som har prøvet rigtig meget under rigtig mange Folketingsvalg – og som også har lovet at gøre os klogere på dette års valg.

Den 15. september, kl. 19.30, får vi besøg af professor Rune Stubager, som er den måske skarpeste observatør af vælgervandringer og –adfærd. Her er garanti for både tal og kurver og mange spændende indsigter, når 50 års vælgervandringer skal forklares.

Den 20. september, kl. 19.30, får vi besøg af Flemming Engedal Jensen, der som sekretariatschef i Viborg Kommune ved det meste om, hvordan et valg bliver afviklet. Vidste du, at Viborg Kommune har flere end 300 mennesker på arbejde på valgdagen?

Det bliver oplysende, det bliver spændende, og det bliver garanteret også hyggeligt. Alle arrangementer er fra 19.30-21-00 på adressen Nytorvgyde 3, Viborg.

Tilmelding
Det koster 200 kr. i alt for alle tre arrangementer. Der er begrænset antal pladser. 

Du kan tilmelde dig i Place2Book på dette link

Der er mulighed for at købe en forfriskning ved arrangementet.