Udskydelse af FOF Djurslands aktiviteter - opdateret tirsdag 2. marts 2021 kl.12 

Al fysisk aftenskolevirksomhed er officielt lukket ned t.o.m. foreløbig mandag 5. april. Alle berørte kursister er orienteret og vil få direkte besked, så snart vi må genoptage vores aktivitet. 

Mens vi venter….tilbyder FOF flere forskellige online undervisningsforløb, se hvilke på hjemmesiden. 
OG som noget nyt søsættes i starten af marts gratis foredragstilbud til alle der har lyst til en mental vitaminindsprøjtning.

TAK for stor tålmodighed igennem Corona-tiden. Det er ærgerligt at gå glip af aftenskolefællesskabet, men sådan må det nødvendigvis være af hensyn til folkesundheden. Vi har en forhåbning om, at det bliver muligt at starte – om end en forkortet – forårssæson op. Så snart det igen er forsvarligt at genoptage vores fysiske aktiviteter vil alle berørte deltagere høre fra os.

 

Vi havde glædet os til at slå dørene op – men må være tålmodige lidt endnu -  opdateret torsdag 1. februar 2021 kl.12
Ved FOF har vi glædet os til igen at slå dørene op for vores mange forårsaktiviteter. Men selv om vi alle er godt trætte af at leve i en boble, accepterer vi fuldt ud, at vi ikke må forsamle folk i aftenskolen. Vi kan jo se på smittetallene, at nedlukningen virker, MEN de seneste restriktioner indebærer, at al fysisk aftenskolevirksomhed officielt er lukket ned frem til og med 28. februar.

Vi tror stadig på, at det vil blive muligt at gennemføre en forårssæson – om end i en måske forkortet udgave. Det kan kun tiden vise og vi ser frem til at myndighederne melder ud, hvornår det igen er forsvarligt at genoptage vores fysiske aktiviteter.

ONLINE-UNDERVISNING
Hvis du hører til dem, der savner ny inspiration under nedlukningen, så har vi nu øget vores aktiviteter på online-området. Mens vi venter på de “rigtige” aftenskolekurser, hvor vi mødes, så er vi klar med de første tilbud med online undervisning. Du kan lige nu finde kurser med blandt andet yoga og Qi Gong, så du kan holde formen med din egen FOF-lærer hjemme hos dig selv og alligevel være med på holdet. Online kan du også forbedre dine sprogfærdigheder til din næste rejse og lære spansk, tysk og italiensk. Se dine forskellige muligheder på www.fof-djursland.dk

Hold dig også orienteret via vores Facebook-side, hvor vi blandt andet også informerer omkring vores foredrag. Foredraget med Svend Brinkmann 9.2. er rykket til 19.5. og foredraget med Karen Marie Lillelund 23.2. er rykket til 1.6.

FOF BRINGER NYT LIV PÅ TORVET I GRENAA
Ved FOF har vi valgt at bruge ventetiden fornuftigt. Vi flytter pr. 1.2. vores administrationskontor til turistbureau-bygningen på Torvet i Grenaa. Det bliver til glæde og gavn for alle. Vores deltagere og samarbejdspartnere kan besøge os i hjertet af Grenaa og vi får som administration nogle større og bedre arbejdsforhold. Og så ser vi frem til at vi kan være med til at skabe mere liv og lys på Torvet i Grenaa. Endelig giver det også god mening, at vi får til huse sammen med turistbureauet, som vi gennem mange år har haft et tæt og godt samarbejde med.

Der er heldigvis lys forude, og vi ser frem til, at vi alle kan vende tilbage til en mere normal tilværelse og forhåbentlig snart samles i FOFs mange meningsfulde fællesskaber. Du kan se alle dine muligheder på 
 

Udskydelse af FOF Djurslands aktiviteter - opdateret torsdag 14. Januar 2021 kl.12
 

De nuværende restriktioner indebærer, at al aftenskolevirksomhed fysiske aktivitet er lukket ned frem til den 7. februar.

Hos FOF Djursland udskyder vi starten af alle hold indtil myndighederne melder ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores fysiske aktiviteter. Dog kan enkelte hold gennemføres ved online undervisning. Deltagerne vil bliver kontaktet af deres underviser.

Hold dig orienteret og tjek vores hjemmeside, Facebook og din mail –  vi vil kontakte dig, så snart vi ved, hvornår dit hold kan starte.

Imens vi venter tilbyder vi nye muligheder for online undervisning. Se alle mulighederne på vores hjemmeside og fyld din hverdag op med noget meningsfuldt. 

 

Udskydelse af FOF Djurslands aktiviteter - opdateret mandag 11. Januar 2021 kl.12
 
Ved FOF har vi set frem til at slå dørene op til en ny sæson fyldt med fællesskab, viden og oplevelser. Men desværre medfører den aktuelle Corona-nedlukning, at der går lidt tid endnu før vi kan åbne op for alle vores fysiske aktiviteter. 

De nuværende restriktioner indebærer, at al aftenskolevirksomhed officielt er lukket ned frem til den 17. januar – men myndighederne har allerede givet udtryk for, at der er en vis sandsynlighed for, at nedlukningen vil blive forlænget. 

Derfor har vi i FOF Djursland besluttet, at vi udskyder starten af alle hold indtil myndighederne melder ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores fysiske aktiviteter. Dog kan enkelte hold gennemføres ved online undervisning. Deltagerne vil bliver kontaktet af deres underviser.

Hold dig orienteret og tjek vores hjemmeside, Facebook og din mail –  vi vil kontakte dig, så snart vi ved, hvornår dit hold kan starte.

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå det endnu. Men vi har jo kun et begrænset antal pladser, så tøv ikke for længe. Nedlukningen sidste forår viste, at folk strømmer til, når de igen trygt kan lære nyt i et meningsfyldt fællesskab. 

Imens vi venter tilbyder vi nye muligheder for online undervisning, som kan ses her på hjemmesiden. Fyld din hverdag op med noget meningsfuldt.

Der er heldigvis lys forude, og vi ser frem til, at vi alle snart kan vende tilbage til en mere normal tilværelse. Du kan se alle dine muligheder på hjemmesiden.

FOF Djursland ønsker alle et GODT NYTÅR og ser frem til snart at gøre dig KLOGERE SUNDERE GLADERE i 2021.  
 

 

Udskydelse af FOF Djurslands aktiviteter - opdateret mandag 4. Januar 2021 kl.10

Da smittetallene stadig er for høje har regeringen besluttet at forlænge de skærpede restriktioner, som også omfatter aftenskolerne. Det betyder, at alle vores aktiviteter på Djursland udskydes frem til efter 17. Januar. Det er rigtig ærgerligt, men vi må alle bidrage til at komme helskindet igennem denne svære tid. Vi sender gode tanker til jer alle - pas godt på jer selv og på hinanden.

Vi træffes igen fra mandag 4. Januar kl. 10 på telefon 86 32 55 88 og på mail f@f-djursland.dk 

Nedlukning af FOF Djurslands aktiviteter - Opdateret mandag 21. december 2020 kl. 10

På grund af stigende smittetryk, har regeringen præsenteret en række nye tiltag i kampen mod corona-virus. Vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer naturligvis i første række. Med den nuværende situation er det særligt vigtigt, at vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Vi kan imidlertid godt være i tvivl om myndighederne melder ud, at det er forsvarligt at starte op allerede i uge 1 og da vi ved FOF Djursland har 84 hold, der starter denne uge – SÅ HAR VI ALLEREDE NU VALGT AT UDSKYDE DISSE HOLD TIL OPSTART I UGE 3. Du hører naturligvis fra os igen, såfremt dette ikke holder stik.

FOFs administration holder julelukket frem til mandag 4. januar kl. 10. Der træffes vi igen på telefon 86 32 55 88 og mail f@f-djursland.dk.

FOF ønsker dig og dine nære en rigtig glædelig jul samt et godt for forhåbentlig Corona-frit nytår.

Nedlukning af FOF Djurslands aktiviteter - Opdateret fredag 11. december 2020 kl. 16

På grund af stigende smittetryk, har regeringen præsenteret en række nye tiltag i kampen mod corona-virus. Vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer naturligvis i første række. Med den nuværende situation er det særligt vigtigt, at vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Derfor aflyses alle FOF Djurslands aktiviteter, uanset type, fra og med fredag den 11. december 2020 til og med foreløbigt søndag den 3. januar 2021. Berørte kursister vil senere få besked omkring et evt. tilgodehavende.

Vi forventer at kunne afholde aktiviteter igen fra og med mandag 4. januar 2021. I tilfælde af yderligere aflysninger vil alle berørte kursister få besked.

Administrationen har derfor lukket for personlig betjening, men vi træffes på telefon 86 32 55 88 og mail f@f-djursland.dk til og med torsdag den 17. december kl. 15.00.

Må man deltage på aftenskoleundervisning i 2021?

Ja, selvom vi lige nu er i en ganske særlig tid, så ser vi med positive øjne frem mod 2021, hvor vi glæder os til igen at kunne samles om gode aktiviteter og fællesskab. OG det skal være trygt for dig at gå på aftenskole ved FOF Djursland.

Nedenstående retningslinjerne gælder foreløbig til og med søndag den 28. februar 2021.

Forsamlingsloft på aktiviteter

På foredrag, kor og stillesiddende aftenskoleundervisning, hvor deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene eller lignende, der må man være op til 500 personer tilstede afhængig af størrelsen af lokalet. Læreren/foredragsholderen må dog stå op undervejs i undervisningen.

På alle øvrige hold vil forsamlingsforbuddet være på maksimalt 10 deltagere inkl. underviser.

Mundbind/visir

Du skal bære mundbind eller visir, når du deltager i en indendørs aktivitet ved FOF Djursland, dvs. du skal tage det på, når du går til og fra undervisningen og bevæger dig rundt. Du er velkommen til at tage mundbindet/visiret af, når du sidder ned. Desuden opfordrer vi til, at du bevæger dig mindst muligt rundt i pauserne og bliver i undervisningslokalet så vidt muligt.

TAK for din hjælp og tålmodighed

Det er og har været et udfordrende år for folkeoplysningen. Vi lever for at bringe folk sammen i meningsfulde fællesskaber, men lige nu må dette sættes på hold. Lad os sammen fortsat hjælpes ad med at passe på os selv og hinanden, så vi kan se frem til et 2021 med gode aktiviteter og fællesskab.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail f@f-djursland.dk eller på telefon 85 32 55 88. Lene Fribo, Skoleleder FOF Djursland

Vi anbefaler, at du følger sundhedsmyndighedernes råd om forebyggelse af smitte. Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk  

Lene Fribo,

Skoleleder FOF Djursland