Til FOF undervisere

FOF Lærernet - Mit FOF

FOF Net:

Når du ønsker at tjekke dine hold skal du følge denne nye retningslinje fra FOF Landskontoret:

  • Linket til Undervisernes selvservice, som ligger forneden på forsiden af www.fof.dk, plejer at være det mest stabile at logge på med. Jeg har oplevet, at de links, der ligger på de enkelte foreningers hjemmesider, har en tendens til at drille, men linket på forsiden ser ud til at virke fint.
  • Hvis systemet viser 0 hold, når underviseren logger på, så kan det hjælpe at logge af oppe i højre hjørne, lukke siden ned (gerne browseren i det hele taget), lukke den op igen og logge på igen – så skulle det gerne have rettet sig.
  • Andre årsager til, at systemet viser 0 hold, kan være, at der har sneget sig en slåfejl ind i mailadressen, eller at I har en anden mailadresse registreret på underviseren i EPOffice, end den jeg har registreret i Undervisernes selvservice. Derfor er det vigtigt, at jeg får besked, hvis en underviser på selvservice skifter mailadresse.
  • Man kan desværre ikke længere logge på Undervisernes selvservice via mobile enheder af nogen art. Man kan kun logge på fra en stationær eller bærbar pc/mac – og kun i browserne Chrome eller Edge.

I må naturligvis altid meget gerne kontakte mig (tlf. 30366436 eller hdl@fof.dk). Det, jeg kan hjælpe med, er problemer med log ind. Jeg kan ikke hjælpe med evt. fejl i hold- eller deltagervisningen. 

De bedste hilsner Helle Dannemand, FOF’s sekretariat

Lærerkurser:

FOF tilbyder på landsplan rigtig mange fine lærerkurser, inspirationskurser, lærernetværk etc.

Du kan få en oversigt over de landsdækkende tilbud her:  FOF efteruddannelse

FOF Lærervejledning: 

Klik her for at hente: lærervejledning for FOF Djursland, august 2020

KURSUSØNSKER forår 2019 og efterår 2019:

Klik her for at hente:  Skema til indsendelse af kursusønsker til forår 2021

Trivselsundersøgelse:

Trivsel og tilfredshed blandt FOF’s undervisere

Undervisertrivselsundersøgelse 2019 FOF Djursland