Foredrag og Debatarrangementer

Anders Agger - Indefra

Anders Agger er kendt for sine mange dokumentarprogrammer på DR og især serien Indefra, hvor han forsøgte at skaffe adgang til miljøer, der normalt ikke er åben for offentligheden. Det var f.eks. Jehovas Vidner, A.P. Møller - Mærsk men også Akutpsykiatrien, Plejehjemmet Dagmarsminde og Jyderup Statsfængsel. Anders Agger har sin egen baglæns og nysgerrig tilgang til sine medvirkende.

Anders Aggers jyske dialekt er tæt beplantet med sprogblomster. Vi kender Anders Agger som tv-journalisten, der med sin evigt rolige og behagelige stemme fører os rundt blandt menneskeskæbner i det så berømte udkants-Danmark. Man kan sige meget og have store fagter. Man kan også sige det så roligt og eftertænksomt, at alle lytter og tænker. 
Oplev DR-journalisten Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem. 

Arrangementet tilbydes i et samarbejde med Rygaard Transport & Logistik A/S, AC Norddjurs samt Norddjurs Bibliotek. AC Norddjurs og biblioteket sælger også billetter til arrangementet. 

Alle billetter til tirsdag 12. maj er gældende torsdag 24. september. 

Kan du ikke deltage den nye dato, så kontakt FOF kontoret på tlf. 8632 5588.


Arrangementet torsdag 24. september med Anders Agger GENNEMFØRES som et siddende kulturarrangement indenfor alle myndighedernes retningslinjerne.
Vi benytter den store hal i Ørum Aktiv Center og kan med lethed overholde afstands- og arealkrav, så du kan TRYGT deltage.
Dørene åbnes kl. 18.00 og der vil være 3 bemandede indgange – 2 direkte fra udeareal og ind i hallen, så mindst mulig går igennem forhallen.
Vi henstiller til at man bevæger sig mindst muligt rundt og tager plads i hallen, så der fyldes op fra scenen og ned igennem rummet. FOF hjælper gerne på plads på stolerækkerne.
Der er ikke et krav om mundbind, men du er selvfølgelig velkommen til at anvende mundbind, hvis du selv foretrækker det.
Ved indgangen og i hallen benytter FOFs hjælpere vesir og der er naturligvis håndsprit ved alle indgange.
Cafeen sælger kaffe, øl, vand og kage i foyeren fra kl. 18-19 – her SKAL man benytte mundbind.
Inden du kommer beder vi dig vurdere følgende:
Overvej din deltagelse og bliv hjemme, hvis du har symptomer på sygdom.
Vask eller afsprit hænder hyppigt og undgå fysisk kontakt.
Hold god afstand til andre. Bor man i samme husstand er det i orden at sætte sig sammen.

Lad os passe godt på hinanden.

Vi glæder os meget til at se dig!