Foredrag og Debatarrangementer

Anette Harbech Olesen - Antiinflammatorisk mad

 
 
 
 
 
 
 
 

Få det bedre med Antiinflammatorisk mad     SALGET ER LUKKET, DER KAN KØBES BILLETTER TIL FOREDRAGET VED DØREN FRA KL. 18:30

Mød Anette Harbech Olesen, madskribent og sundhedsentusiast. 
Forfatter til en lang række bøger, blandt andet Hjernegod mad, Mad, Mening & Magiske øjeblikke og netop nu aktuel med bogen om ’Søvnhormonet’ Melatonin. Madforlivet.com. 
 
Høje inflammationsniveauer indgår i udviklingen af en lang række sygdomme og kan være en tikkende bombe under indre sundhed og balance. Inflammation er en betændelseslignende tilstand, der opstår som reaktion på noget, der irriterer eller 
aktiverer immunforsvaret. Er inflammationsniveauerne for høje, har du symptomer på eksempelvis gigt, hjertekarsygdom eller manglende hukommelse, så kan der være hjælp at hente i antiinflammatorisk mad og levevis. Kombinationen af antiinflammatorisk mad, bevægelse og søvn vil helt naturligt kunne reducere inflammation i kroppens væv og dermed medvirke til indre sundhed. 

Kom og vær med til en hyggelig og underholdende aften, hvor du kan smage den gode antiinflammatoriske mad og få masser af praktisk og velunderbygget viden om blandt andet betydningen af en sund fordøjelse, stabile blodsukker- og insulinniveauer, daglig bevægelse samt en god nattesøvn i forhold til balancering af dine inflammationsniveauer og dermed mindskning af symptomer og optimering af indre balance. 

Bemærk Kystvejens Hotel tilbyder en antiinflammatorisk aftentallerken i Restauranten. Pris kr. 160 ekskl. drikkevarer. Forudbestilling er nødvendig på 89 59 59 59.