Foredrag og Debatarrangementer

Christian Grau - Fang tidsånden

Hvad skete der lige der? Der var et Danmark før Corona, og der er heldigvis også et Danmark bagefter. Men hvad gjorde krisen ved Danmark og Danskerne? 

Som livsstilsekspert lever Christian Grau af at iagttage os danskere, og han er ikke i tvivl om, at vi kommer ud på den anden side som en forandret nation. Med nye livsværdier, drømme og idealer. For dem, der fanger tidsånden, er det en tid fuld af muligheder og håb. Især hvis du driver forretning eller bare godt kan lide at følge med. Foredraget henvender sig kort sagt til alle, der gerne vil inspireres og motiveres. 

Så hvad er status i Danmark, når det gælder trends? Hvad er det for nogle værdier, der driver os nu - og hvor driver de os hen? Fang tidsånden og stram smilebåndet når Christian Grau tager pulsen på Danmark her og nu. Vi lover dig en god aften med masser af grin og inspiration.

Christian Grau er motorredaktør på Euroman og kendt som bil- og livsstilsekspert på tv-programmer, som fx Kender du typen, Vi Elsker Biler og boligprogrammet Hvem bor her. 

Foredraget tilbydes i samarbejde med Kino Grenaa og Grenaa Bil-center. Grenaa Bil-center sælger også billetter.