Foredrag og Debatarrangementer

Mette Gammelgaard - Livet på hospice

At være nær mennesker der ligger på det yderste af sit liv OBS NYT STED - Rønde Idrætscenter

Hvordan er det egentlig med Hospice?

Er hospice et sted man kommer hen fordi man er døende, kan personalet hjælpe med at fremskynde døden, og hvad er det egentlig for noget at man kan blive udskrevet fra hospice hvis man har det godt igen? 
Disse og mange andre spørgsmål er oppe at vende når Sygeplejerske Mette Gammelgaard holder foredraget ”livet på Hospice”.

Foredraget handler om, hvordan det er at arbejde på hospice og møde døden hver dag, om aktiv dødshjælp i modsætning til hospicetanken, om værdighed og en værdig død. Om hvordan livet leves på et hospice.
Foredraget kunne også hedde "man dør ikke af at tale om døden", for det er døden vi taler om til et foredrag med Mette Gammelgaard.

Aftenen bidrager til samtalen om, hvad vi tænker om livets afslutning, hvad vi forestiller os, hvad vi frygter, og hvad vi bekymrer os om når samtalen handler om døden.
Det er et debatskabende foredrag, der håber på at inddrage publikum i en dialog med foredragsholder og med hinanden, så der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og få svar på overvejelser man har.
Mette har omfattende erfaring med at passe alvorligt syge og døende gennem den 23 år lange karriere som sygeplejerske, og hun har arbejdet i over ti år på Hospice Djursland. Hun er en engageret foredragsholder og underviser, der kan tale om døden uden berøringsangst, på en ligefrem og dog følsom måde. 

Støtteforeningen for Hospice deltager denne aften og det er muligt at tilmelde sig som medlem.

I prisen er inkluderet kage og vand. Medbring selv kaffe.