Foredrag og Debatarrangementer

Morten Spiegelhauer - Bag om Operation X

I det nye foredrag Bag om Operation X - Version 2.0 giver Morten Spiegelhauer publikum de nye historier bag det anmelderroste, prisbelønnede og ikke mindst debatskabende Tv-program Operation X - fra de mange overvejelser og anstrengelser til resultaterne og ikke mindst konsekvenserne...

Foredraget kommer også omkring programmets seneste afsløringer - ikke mindst sagen om udbytteskat. Programmet Jagten på vores milliarder afslørede nye bagmænd og et højt overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse. 

Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Speigelhauer gennem mere end 12 år gennemførst flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. 

Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser. For Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det desværre også er gået ud over privatlivet. Han har skulle forholdet sig til dødstrusler og har i en periode måtte gå under jorden med familien. 

Morten Spiegelhauer har gang på gang samlet sig opmærksomhed og skabt debat med sin journalistisk konfronterende programserie Operation X på TV2. Hans ligefremme, pågående og ikke mindst vedholdende stil har gjort ham til et kendt ansigt - på godt og ondt, når han og holdet bag programmet har jagtet sandheden i de efterhånden mange sager. Som foredragsholder mormår Morten Spiegelhauer på spændende vis at give sit publikum et indblik i de forskellige historier bag sagerne. Historier . fra de sjove til de chokerende - der alle giver stof til eftertanke. Morten Spiegelhauer formidler det hele både personligt og ærligt - og med sans for detaljen.

Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende TV-program....

Arrangementet tilbydes i et samarbejde med AC Norddjurs og Norddjurs Bibliotek, som også sælger billetter til arrangementet. 

Mad hos Høyer tilbyder en aftenmenu forud for arrangementet. Pris kr. 85 ekskl. drikkevarer. Bestilling nødvendig på tlf. 27 51 21 91. Begrænset antal pladser.