Krop og Bevægelse

Qigong

Qigong også kaldet kinesisk yoga, er en træning og livsform, med let lærte øvelser, der er utroligt effektive til at styrke, smidiggøre samt forbedre hele helbredet. Det er blevet dyrket gennem flere tusind år af kineseren for at styrke folkesundheden med gode resultater på alle fronter.

Det særlige ved Qiong er at bevægelserne på én gang virker afslappende og styrker inde fra. Gennem særligt tilrettelagte fysiske øvelser og vejrtrækning forbedres vores kropsholdning, balance og koncentration.

Samtidig stimuleres kroppens indre systemer, blodcirkulation og iltning via nervesystemet. Ved at lære at slappe af under øvelserne skabes der energi og energicirkulation. Kroppen bliver stærkere og sundere, mere smidig og elastisk, med en klar positiv virkning på den mentale balance og overskudet i dagligdagen.

Vi vil på kurset arbejde med flere former, men især 18 Lohan Hands og WuXinXi (5 Dyrs leg og morskabs Qigong) vil vi starte med og så udbygger jeg undervejs, når jeg lærer holdet bedre at kende. Vi starter hver gang med en opvarmning, efterfulgt af den dyberegående fysiske træning og som afslutning vil der være en meditation for at rodfæste den udførte træning. Der kræves ingen særlige forudsætninger og både begyndere og øvede kan deltage med udbytte. Kom gerne i noget behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Medbring: Evt. en yogamåtte, tæppe til meditationen og vandflaske. Vi anbefaler der kun spises let inden, så maven ikke er fuld.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
213264
fre 26-02-21 08:00
Kolind, Kolind+
Inge W. Christensen
16 lekt.
Kr. 750
213260
tor 11-02-21 16:30
Rønde Idrætscenter
Inge W. Christensen
20 lekt.
Kr. 930
213261
tor 21-01-21 18:15
Rønde Idrætscenter
Inge W. Christensen
20 lekt.
Kr. 930