Kulturrejser & Udflugter

FOF OPLEVELSER – MED MENING OG FÆLLESSKAB

FOF har siden 2004 tilbudt rejser og udflugter i ind- og udland. 3100 glade gæster har været med på 88 spændende og meget forskellige rejseoplevelser.

Normandiet/Bretagne i 2004 – den FØRSTE rejseoplevelse. Wien (2012) – den mest MUSIKALSKE. Grønland (2008/2018) – den KOLDESTE. Skt. Petersborg (2005)– den SMUKKESTE. Vietnam (2015) – den MEST EKSOTISKE. Toscana (2016) – den VARMESTE. Rhodos (2008) – den SUNDESTE (det var yogaJ). Israel (2013) – den MEST RELIGIØSE. SydEngland (2006) – den MEST BLOMSTERRIGE. Alsace (2010) – den MEST VINRIGE. Island (2011) – den STØRSTE NATUROPLEVELSE. Puglia (2019) – den MEST VELSMAGENDE.

I 2020 besøgte 18 rejsedeltagere Karen Blixens Kenya på en helt unik og fantastisk oplevelse. Det blev nok den MEST SPÆNDENDE, hvad angår dyr og naturoplevelser, men også fordi vi liiiige nåede at komme retur til Danmark inden hele Verden lukkede ned på grund af Corona-virus.

Siden da har vi måttet aflyse vandreferien på Mallorca i oktober. Turen til Hamborg er stadig på programmet og er rykket frem i 2021 og ellers må vi nok vente med at lave de helt store rejser til udlandet.

MEN … NORD – SYD – ØST – VEST, hjemme er nok allerbedst. Derfor har vi også besøgt rigtig mange fanstatiske steder i DANMARK. Operaen i København, utallige kunstmuseer, Sort Sol i Tøndermarsken, Koldinghus, Hvidsten Kro, Haven i Hune og Svinkløv Badehotel (inden det brændte), Samsø, Sprogø og vores egen solskinsø Anholt.

Vi fortsætter under temaet DANMARK DEJLIGST, hvor vi hvert år vil besøge et nyt dejligt sted i Danmark. Vi har rykket vores tur til Vadehavscentret & Tirpitz til maj 2021

Rejserne, som naturligvis kører uden offentligt tilskud, tilbydes som et smukt supplement til vores folkeoplysende aktiviteter og således kommer fx flere af deltagerne på FOFs rejse til Italien netop fra vore mange mad- og italienskhold.

Det skulle glæde os meget at tage dig med nye udflugts- og rejseoplevelser.

Finder du ikke hvad du søgte ved FOF Djursland, så anbefaler vi dig at besøge FOFs fællesportal, hvor du kan finde andre gode rejsetilbud fra alle landets FOF-afdelinger. Se mere på www.fof.dk/oplevelser.

FOF byder dig velkommen i vores rejsefællesskab.

Lene Fribo

Læs interview med rejsedeltager: Bjarne Due Jensen 

Læs interview med en tidligere rejsedeltager: Annelise W. Jensen

Kulturrejser & udflugter

Højskole Anholt

Ny dato i 2021
Kulturrejser & udflugter

Vadehavscentret og Tirpitz

7. - 8. maj 2021
Kulturrejser & udflugter

Opera- og koncerttur til Hamburg

1.-3. maj 2021