Kulturrejser & Udflugter

INTERESSELISTE - oplev Hamburg

Så er det tid at (gen)opleve Hamburg.

Der var rigtigt mange, der rystede på hovederne, da man for snart mange år siden første gang foreslog at bygge Hamburgs nye musikhus oven på et nedlagt kakaolager på havnen. Alligevel gik man i gang med byggeriet - et byggeri, der dog blev forsinket i adskillige år - først og fremmest fordi budgetterne blev overskredet, og der skulle skaffes ny kapital.
Men for 3-4 år siden stod "Elbphilharmonien" færdig, og den bliver år for år en større og større succes. 

Hver dag er der flere koncerter i husets sale, og koncerterne i den store sal med forskellige af verdens bedste klassiske orkestre er som regel udsolgt måneder, før de skal finde sted. 
Turister og lokale fylder salen på grund af dens fornemme lyd, dens smukke indretning og den tætte kontakt med musikerne.
Da FOF Djursland sidst besøgte Hamburg, var byggeriet nået så langt, at vi kunne komme op på udsigtsplatformen via den 80 meter lange rulletrappe, og vi kunne spise i en af restauranterne.
Men nu SKAL vi opleve den store sal og den store musik!

Desværre offentliggøres programmet for efteråret 2020 først i løbet af april/maj, men vi sidder klar ved skærmene og telefonerne og vil sikre os billetter, så snart programmet bliver kendt.
Turen vil blive forsøgt kombineret med en anden stor musikalsk oplevelse (ballet eller opera) i et af byens andre musikhuse.

Turen tilbydes i et samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening, Er du interesseret i at modtage programmet snarest det er klar, så tilmeld dig denne interesseliste og du vil modtage det fulde program og pris snarest det foreligger. 

Oplys vedr. allergier ved tilmelding.