Kulturrejser & Udflugter

Randers Teater

Oplev magien på Randers Teater: 2 teaterforestillinger og gratis bustransport T/R

I 20 år har medrivende fortællinger og høj kunstnerisk kvalitet karakteriseret profilen på Randers Teater. Beboerne på Djursland kan derfor godt begynde at glæde sig, for vi har sammensat en komplet oplevelsespakke bestående af to teaterforestillinger i særklasse samt gratis bustransport med opsamling flere steder på Norddjurs. De to udvalgte forestillinger er:

”Det begynder at blive koldt om fødderne” (produceret af ’TEATRET’)

Onsdag den 30. september 2020 kl. 19.30

Varighed: ca. 75 minutter (uden pause)

Stykket tager, med nærvær og humor, fat på livets store eksistentielle spørgsmål og skildrer hovedpersonens refleksioner omkring livets afslutning. Da flere af hans nærmeste venner inden for de seneste år er gået bort, og han ovenikøbet er begyndt at modtage tidsskriftet Ældresagen, føler han et stigende behov for at forholde sig til sin egen ’udløbsdato’. Den hjertevarme forestilling skaber rum for eftertanke og latter midt i svære emner.

”Emma ude af takt” (produceret af Folketeatret)

Fredag den 16. oktober 2020 kl. 19.30

Varighed: 2 timer (inkl. pause)

Seks skønne kvinder tager fat på Emma Gads dannelseshistorie, for selv i et civiliseret samfund er der behov for en manual til det sociale liv. For lidt over 100 år siden udkom Emma Gads bestseller Takt og Tone - hvordan vi omgås, som er fyldt med opfordringer til god etikette, og de gyldne leveregler har endnu i dag både underholdningsværdi og relevans. Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til hendes kodeks for god etikette.

Samlet pris: 300 kr. (inkl. teaterbilletter og bustransport).
Tilmelding foregår på telefon 2466 1762 eller
line@rt.dk (send navn, adresse, telefonnummer og mailadresse). Deadline for tilmelding: 15. september 2020.

Ved tilmelding modtager du en mail med betalingslink samt yderligere info om bustransport. Læs mere om forestillingerne på www.randersteater.dk.