Kulturrejser & Udflugter

Safarirejse til Karen Blixens Kenya

Safari rejse til Karen Blixens Kenya

En uforglemmelig rejse venter forude, når vi sammen med vores danske rejseleder og Karen Blixen ekspert John Christensen skal på en fantastisk safarirejse i smukke og dyrerige Kenya. 

Rejsen indeholder alt, der skal til for uforglemmelige minder: Safari, bjergtagende solnedgange og Kenyas ubeskrivelige smukke natur. Rejsen indledes med en række spændende udflugter i og omkring Nairobi, hvor vi både kommer til at mærke den moderne, kenyanske kultur og også dele af Kenyas historie. Bl.a. skal vi besøge Karen Blixens Museum, Denys Finch Hattons grav og på rundtur på en af Kanyas ældste tefarme. 

Kenya er af mange beskrevet som verdens bedste safariland. Og med god grund. Såvel koncentrationen som variationen af vilde dyr er enorm. De store kattedyr som løver og geparder (og med held leoparderne). Elefanterne, bøflerne, girafferne, zebraerne, antiloperne. Listen er lang og tælles arterne i det overdådige fugleliv med, er listen nærmest uendelig. 

Under safaridelen skal vi blandt andet bo på Karen Blixens Cemp, en mindre øko- og luksuscamp beliggende direkte til den berømte og livgivende Mara-flod. Fra såvel telte som restaurant- og fællesområde er der en smuk udsigt til Mara-floden, hvor der på modsatte side af campen permanent ses flokke af flodheste samt diverse dyrearter der søger til floden for at drikke. Med campens unikke placering til floden, og den deraf tilhørende udsigt af dyr, er et ophold på campen fantastisk i sig selv, der dog naturligt overskygges af de mange safarikørsler i firhjulstrukne safaribiler, der er inkluderet i prisen. 

Der er begrænsede pladser (18 stk.) på denne rejse, hvorfor hurtig tilmelding tilrådes.

AL INFORMATION OG TILMELDING TIL REJSEN FOREGÅR VIA AFRICA TOURS PÅ TLF. 88 73 40 00 ELLER VIA DERES HJEMMESIDE HER

Priser og fakta:

Afrejsedato: 16.06.2021 fra Billund Lufthavn

Pris per person i delt dobbeltværelse ekskl. badeferie: kr. 24.495,- Eneværelsestillæg: kr. 2.800,-

Pris per person i delt dobbeltværelse inkl. badeferie: kr. 30.495,- Eneværelsestillæg: kr. 4.500,-

Rejsen udbydes for FOF Sydøstjylland, al kontakt hertil.