Kulturrejser & Udflugter

Safarirejse til Karen Blixens Kenya

Safari rejse til Karen Blixens Kenya

En uforglemmelig rejse venter forude, når vi sammen med vores danske rejseleder og Karen Blixen ekspert John Christensen skal på en fantastisk safarirejse i smukke og dyrerige Kenya. 

Rejsen indeholder alt, der skal til for uforglemmelige minder: Safari, bjergtagende solnedgange og Kenyas ubeskrivelige smukke natur. Rejsen indledes med en række spændende udflugter i og omkring Nairobi, hvor vi både kommer til at mærke den moderne, kenyanske kultur og også dele af Kenyas historie. Bl.a. skal vi besøge Karen Blixens Museum, Denys Finch Hattons grav og på rundtur på en af Kanyas ældste tefarme. 

Kenya er af mange beskrevet som verdens bedste safariland. Og med god grund. Såvel koncentrationen som variationen af vilde dyr er enorm. De store kattedyr som løver og geparder (og med held leoparderne). Elefanterne, bøflerne, girafferne, zebraerne, antiloperne. Listen er lang og tælles arterne i det overdådige fugleliv med, er listen nærmest uendelig. 

Under safaridelen skal vi blandt andet bo på Karen Blixens Cemp, en mindre øko- og luksuscamp beliggende direkte til den berømte og livgivende Mara-flod. Fra såvel telte som restaurant- og fællesområde er der en smuk udsigt til Mara-floden, hvor der på modsatte side af campen permanent ses flokke af flodheste samt diverse dyrearter der søger til floden for at drikke. Med campens unikke placering til floden, og den deraf tilhørende udsigt af dyr, er et ophold på campen fantastisk i sig selv, der dog naturligt overskygges af de mange safarikørsler i firhjulstrukne safaribiler, der er inkluderet i prisen. 

Der er begrænsede pladser (18 stk.) på denne rejse, hvorfor hurtig tilmelding tilrådes. Rejsen udbydes først og fremmest via FOF Djursland og alle der tilmelder sig rejsen, kan være sikker på at komme afsted. Rejsen suppleres, hvis der er plads, med rejsende via Africa tours. 

AL INFORMATION OG TILMELDING TIL REJSEN FOREGÅR VIA AFRICA TOURS PÅ TLF. 88 73 40 00 ELLER VIA DERES HJEMMESIDE HER


Varm op til Afrika-eventyret med Claus Lund Sørensen, direktør i Afrika Tours, som vil holde et spændende informationsmøde om denne rejse. Claus Lund Sørensen er en ægte Afrika-ekspert, og besøger jævnligt kontinentet for at indsalme by viden om landene og inspiration til spændende rejser. 

Spørgsmålene er ofte mange, når så interessant et land som Kenya skal udforskes, og i løbet af denne aften vil du forhåbentlig få svar på dem alle. I løbet af aftenen vil rejseprogrammet blive gennemgået, der vil blive vist masser af fascinerende billeder, af de steder I kan komme ned og opleve, og der vil blive givet gode råd til alt det praktiske i forhold til rejsen, herunder visum, valuta, gode råd til pakning af kuffert m.m. 

Efter informationsmødet vil der også være rig mulighed for at stille spørgsmål. 

Informationsmødet er tirsdag 14. maj kl. 19 i Pavillonen i Grenaa. 

Alle der har lyst til at høre mere om denne Kenya-rejse er velkomne. Deltagelse er GRATIS, dog er tilmelding nødvendig af hensyn til traktementet. Vi skal smage både kaffe og te fra Kenya.

Tilmeld dig til informationsmødet her på hjemmesiden eller kontakt skoleleder Lene Fribob på telefon 21296988 og bliv klogere på denne spændende rejse. 

Se hele programmet HER