Corona info

Genåbning er noget, vi gør sammen
Din sikkerhed er meget vigtig for os! Vi følger alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så ALLE trygt kan deltage i FOFs meningsfulde fællesskaber.

Vi opfordrer desuden til, at du også selv holder dig opdateret om de aktuelle retningslinjer, viser hensyn og tænker på dig selv og dem omkring dig. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden.

Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed har vi indført en række retningslinjer for at sikre, at al undervisning foregår i trygge rammer:

  • Vi har revurderet deltagerantallet på mange af holdene for at sikre god plads og afstand mellem deltagerne. Vi vil derfor opfordre til, at du skriver dig på venteliste, hvis et hold er udsolgt. Så kontakter vi dig direkte, hvis vi flytter holdet til et større lokale med mulighed for flere deltagere. Eller laver et tilsvarende hold.
  • Kvadratmetermæssigt er alle vores lokaler dermed afstemt i henhold til kravene om plads. Ved foredrag tilstræber vi god plads mellem alle deltagere.
  • Der vil på alle undervisningssteder være ekstra fokus på rengøring og hygiejne. Vi har særlig opmærksomhed på kontaktpunkter og redskaber, som anvendes af flere personer.
  • På alle undervisningssteder vil du have mulighed for hyppigt at afspritte eller vaske dine hænder. Vi beder dig være opmærksom på at vaske dine hænder både før, evt. under og efter undervisning, og vi anbefaler, at du også selv medbringer håndsprit. Vi beder dig desuden være særligt opmærksom på hosteetikette og fysisk kontakt.
  • Vi opfordrer til, at du tager hensyn til dine medkursister og undervisere, hvis du har været ude at rejse til områder, der frarådes af myndighederne. Vi anbefaler, at du venter med at møde op til undervisning indtil 2 uger efter hjemkomst.
  • Hvis du oplever symptomer på sygdom, vil vi bede dig om ikke at deltage i undervisning.
    Er du i tvivl, om du er syg, råder vi dig til at blive hjemme.
  • Du vil kunne opleve, at nogle af dine medkursister eller undervisere for en sikkerheds skyld bærer maske. Det er naturligvis i orden og op til den enkelte, om man ønsker at bære maske.

Vi opdaterer løbende retningslinjerne og opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger. Du kan følge med i de seneste opdateringer fra myndighederne her: coronavirus.dk

Der kan gælde yderligere, specifikke retningslinjer for de enkelte hold. Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere informationer om forholdsregler.

Særligt vedr. redskaber
Inden undervisningsstart vil du få besked, hvis du selv skal medbringe noget. Det kan fx dreje sig om yoga-/træningsmåtter og andre redskaber som håndvægte og bolde. Vores undervisere er blevet bedt om, så vidt muligt at planlægge undervisningen med så få redskaber som muligt. Ønsker du alligevel at benytte vores redskaber på stedet, er det dit eget ansvar at spritte disse af både før og efter brug.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til retningslinjerne eller kursusaktiviteterne, er du velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk og på telefon 8
632 5588.
Vi glæder os til at se dig i FOF Djurslands meningsfulde fællesskab.

Helle, Louise og Lene