Sprogkurser

LaybHkjqQiw

 

15dYSHFmejw

Vil du lære et nyt sprog?

FOF tilbyder sprogundervisning på mange niveauer.
Overvejer du at lære et nyt sprog eller måske genoptage et du allerede kender? Uanset, om du er begynder eller øvet, så har FOF det rette sprogkursus for dig. I FOF finder du et bredt udvalg af sprogkurser og undervisning på mange niveauer. Udbuddet af sprogkurser varierer fra sæson til sæson og du kan se i vores oversigt nedenfor, hvilke sprogkurser du kan tilmelde dig nu eller i den kommende sæson. 

Er du i tvivl om dit niveau og hvilket hold du skal tilmelde dig?
Hvis du allerede kender lidt til et sprog, men er i tvivl om dit niveau, kan du finde hjælp under vores niveaubeskrivelser (link). Skulle du stadig være i tvivl hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige hold for dig. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor kl. 10-15) - så kan du snakke med underviseren fra det hold du overvejer at tilmelde dig og få mere at vide om niveauet og indholdet af undervisningen.   

Lær et nyt sprog og oplev en verden af fordele
Der er utallige gode grunde til at lære et nyt sprog - du kan eksempelvis snakke med de lokale på din næste rejse og opleve lande på en helt nye måde. 

Brug FOFs sprogkurser til at gøre dig attraktiv på arbejdsmarkedet
Med et sprogkursus hos FOF får du værdifulde kompetencer som du kan bruge professionelt. Du kan bruge vores sprogkurser til at booste dit CV eller til at give dig et forspring på studiet.

FOFs sprogundervisning er samtidig en oplagt mulighed for dig, der ønsker at arbejde på en international arbejdsplads. Hvis du allerede arbejder i en international virksomhed, kan et sprogkursus give dig kompetencer til både at skrive og tale med dine udenlandske kolleger. 

Vores kompetente undervisere sørger for en inspirerende undervisning, hvor du samtidig lærer andre at kende med samme interesse som dig selv. 

Find dit sprog kursus nedenfor.