KREATIVE HOLD

Kreative kurser hos FOF Frederikssund – slip din kreativitet løs!

Har du en kreativ åre? Så lad FOF Frederikssund give dig mulighed for at udfolde din kreativitet på et af vores kreative kurser. Bliv bedre til at tegne eller bedre til at male på vores male- eller tegnekurser, og lad dig inspirere af de store kunstnere. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig et af vores spændende kreative kurser.

Tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede.

Hvis du kan lide at male eller tegne, så tilmeld dig et af vores tegne eller malehold. Her kan du lære at male eller lære at tegne, og samtidig få en større kunstforståelse. Vores kurser i maling og tegning er for alle, også dem der aldrig har tegnet eller malet før. Du vil således få en grundlæggende viden om kunst og billedkunst, samtidig med at du vil lære de grundlæggende teknikker og metoder til at skabe smukke og spændende malerier eller tegninger. Til malekurserne er der tilknyttet kompetente undervisere, der har stor erfaring i både formidling af, og forståelse for billedkunst.  

Lær at tegne og male som J.F. Willumsen - på hans museum.

Hvis du i stedet vil prøve at male som Willumsen, kan du tage med på vores tegnekursus hvor vi lader os inspirere af hans værker til at skabe vore egne. Få et indblik i Willumsens måde at tegne og male, mens du selv prøver kræfter med de forskellige teknikker.

Læs mere

Kreative kurser for alle

I FOF Frederikssund giver vi mulighed for at alle, uanset niveau, kan slippe deres kreativitet løs. Vores professionelle undervisere danner rammerne for, at du kan dygtiggøre dig indenfor en lang række kreative fag. Samtidig sørger vi for, at du kan dyrke det i et interessefællesskab med andre. På den måde sikrer vi at du kan dykke ned i et fagområde og dygtiggøre dig, men samtidig også styrke fællesskabet og glæden ved at være sammen med andre.

Du kan deltage i vores male- og tegnekurser i Frederikssund. Tilmelding sker under det enkelte hold, som du kan finde i menuen her til venstre. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Frederikssund.

KREATIVE HOLD

Blomsterbinding

KREATIVE HOLD

Kreative kurser hos CreateArt

KREATIVE HOLD

Strik med Ninette

Kreative hold

Tegne og male

Kreative hold

Tegning/maling på Willumsen