MUSIKALSK UDFOLDELSE


FOF Frederikssund er kommunens største udbyder af musikundervisning for voksne. Der kan vælges mellem flere kor, et orkester samt muligheden for at lære at spille på et instrument.

Musikundervisning med FOF Frederikssund– lær at spille guitar, klaver, klarinet, trompet, harmonika, tværfløjte, cello, slagtøj eller lær at synge.

Find dit indre talent frem - FOF Frederikssund hjælper dig på vej.

Ønsker du at lære at spille musik eller vil du gerne lære at synge? FOF Frederikssund tilbyder hver sæson kurser i musik- og sangundervisning. Du kan lære at spille guitar, klaver, klarinet, tværfløjte, trompet, cello, slagtøj eller violin. Du kan læse mere om FOFs musikundervisning og de forskellige niveauer.

Musikundervisning for begyndere og øvede – find dit niveau.

Uanset om du ønsker at lære at spille guitar eller klaver som et nyt instrument - eller genoptage det fra tidligere, så tilbyder vi musikundervisning i Frederikssund på forskellige niveauer. Du kan gå til musikundervisning for begyndere og musikundervisning for øvede. På vores begynderhold vil vi arbejde med det grundlæggende, og lære at arbejde hen imod en forståelse for teknikkerne mens man på hold for mere øvede vil kunne arbejde videre med teknikkerne og blive fortrolige med dem. Du kan læse mere om undervisningen på det enkelte hold.

Hvert modul tilbyder undervisning 10 gange. Hver gang undervises der 1/2 lektion. Sæsonen er opbygget med 3 moduler. Når modul 1 er afsluttet i november, vil du blive tilbudt et nyt hold i modul 2 - stadig med 10 gange a 1/2 lektion pr. gang. Fra omkring februar 2019 vil modul 3 blive tilbudt.

Sang, kor og orkester – syng alene eller sammen med andre.

Hvis du i stedet er interesseret i at synge i kor, så tilbyder FOF Frederikssund forskellige sangkor. Her kan du komme ud og synge sammen med andre. Det kan både være kammerkor og andre former for korsang.

 

OG: Kan du godt lide at synge sammen med andre? Så tilbyder FOF to SYNG-SAMMEN afteneri Elværket onsdag d. 21/10 og 3/3 - 2021.

 

MUSIKALSK UDFOLDELSE

Kor

Korsang er sangerglæde.
MUSIKALSK UDFOLDELSE

Sang

MUSIKALSK UDFOLDELSE

Spil et instrument

Oplev glæden ved at kunne spille.