SPROG

FOF Frederikssund er kommunens største voksenskole med sprogundervisning.

Der kan være mange fordele ved at tage sprogundervisning på aftenskole. Du kan få genopfrisket et sprog, eller få lært et nyt, undervist af kompetente undervisere. Du kan læse mere om vores sprogkurser nedenfor, eller tilmelde dig til et sprogkursus gennem menuen til venstre.

Sprogundervisning i engelsk, tysk, fransk, italiensk eller spansk.

På FOFs sprogskole kan du få sprogundervisning indenfor alle hovedsprogene. Vi kan tilbyde sprogundervisning i engelsk, fransk, italiensk og spansk. Om du skal bruge sprog i dit job eller du vil være bedre rustet til den næste ferierejse, så viser FOF Frederikssund vejen til sprogundervisning af høj kvalitet. Alle vore sprogkurser afholdes i Frederikssund by.

Sprogundervisning for begyndere og for øvede.

Vi tilbyder sprogkurser på forskellige trin og op til 5 niveauer, indenfor hvert sprog - så du altid vil kunne finde et passende niveau til dig. Vi tilbyder sprogundervisning for begyndere, let øvede, øvede og viderekomne. Ved at se på det enkelte sprogkursus, kan du se hvilket niveau der arbejdes ud fra. Dermed kan du let finde det niveau, du mener passer til dig. Hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig FOF Frederikssund eller underviseren. Så finder vi det rette sprogniveau til dig. Flere af vore sprogundervisere er indfødte og med pædagogisk baggrund.På hjemmesiden er tillige lagt en vejledning i valget af niveau.

Materialer til sprogkurserne.

FOF sælger ikke sprogbøger, men der anbefales en grundbog. Du kan under det enkelte sprogkursus se, hvilke bøger det anbefales at købe, og på hvilket niveauer dette gælder.
I undervisningen anvendes enten etablerede lærebogssystemer, undervisningsmateriale udvalgt og sammensat af underviseren eller en kombination af disse. Flere undervisere fremsender undervisningsmateriale elektronisk til deltagerne.

Sprog

Engelsk

Sprog

Tysk

Sprog

Spansk

Sprog

Fransk

Sprog

Italiensk

SPROG

Beskrivelse af sprogniveau