SUNDHED, MOTION og TRIVSEL

Motion og sundhed for alle.

Motion er væsentlig for at holde sig sund og rask. Motion kan være med til,at du undgå skavanker og får en stærkere krop og et bedre helbred.

Hos FOF Frederikssund kan du deltage på kurser i motion og få trænet kroppen, samt få mere motion i hverdagen. Se nærmere på de aktuelle motionshold i menuen til venstre.

Motion for alle - afspænding og styrkelse af kroppen

Der er mange motionskurser at vælge imellem for dig der er interesseret i både mental og fysisk træning. FOF kan tilbyde Tai Chi, yoga eller mindfullness. Her arbejdes der med at styrke kroppen gennem forskellige øvelser, og fokusere på åndedrættet og dine bevægelser, så du finder ro og balance. Men også at arbejde med musklerne og strække dem, så du kan afhjælpe spændinger i nakke og skuldre.

Skånsom motion

Har du i stedet brug for mere skånsom motion, tilbyder vi både yoga, varmtvandstræning på mindre hold. Du vil blive undervist af professionelle og erfarne undervisere, der sikrer du får den optimale træning, tilpasset netop dit behov. Vi tilbyder motion for dem, der lider af dårlig ryg, muskelsmerter eller lige har gennemgået en operation. Hvis du deltager på et "handicaphold", skal du udfylde en kommunal erklæring.Sundhed og motion

Tai Chi

Sundhed og Motion

Body SDS

Sundhed og motion

Gotved gymnastik

Sundhed og motion

Krop & Bevægelse (hensyntagende)

SUNDHED. MOTION og TRIVSEL

Pilates

sundhed og motion

Forebyg stress og design dit liv

Sundhed og motion

Yoga

SUNDHED. MOTION og TRIVSEL

Yoga - Restorativ (Henssyntagende)

Sundhed og motion

Mindfulness

Sundhed og motion

Varmtvandstræning

SUNDHED. MOTION og TRIVSEL

Varmtvandstræning på lørdage

SUNDHED. MOTION og TRIVSEL

Gravide i vand & Efterfødsel træning i vand