Ture og oplevelser

Spændende ture og oplevelser med FOF Frederikssund

Der er gennem de seneste år opstået en tradition for, at man med FOF Frederikssund kan komme på små eller større ture, hvor man kan opleve noget, som ikke lige ligger til højrebenet. Vi fortsætter således denne tradition, og blænder op for forskellige oplevelsesture i Danmark.

Du kan komme med på vores ture komme med "på Borgen", et besøg i det nye Mærkstårn, rundvisning på Rosenborg og Amalienborg slotte, et kig ind i Wiinblads hus.

Vi har opstillet mulighederne - valget er dit!

Du kan se alle vores ture i menuen til venstre, eller ved at klikke dig videre nedenfor. Bliv inspireret, og kom med på tur.

Praktiske oplysninger

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro), og når den er betalt, er det din billet. Ved turens start oplyser du dit navn til guiden.

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. Når du her på hjemmesiden har tilmeldt dig og betalt, så er du sikret en plads. FOF udsendes ikke særskilt billet.

TURE og OPLEVELSER

Ture og Oplevelser

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro), og når den er betalt, er det din billet. Ved turens start oplyser du dit navn til guiden. Bemærk, at der ofte er rift om disse rundture.