Information om covid-19

Senest opdateret: 25. februar kl. 8.45

Al aktivitet med fysisk fremmøde i FOF Herning sættes i bero

På grund af alarmerende smittetryk i Danmark forlænges sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag nu.

I FOF Herning kommer vores kursisters og underviseres sikkerhed naturligvis i første række. Og med den nuværende situation er det særligt vigtigt, at vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Derfor sættes al FOF-undervisning med fysisk fremmøde i bero fra og med onsdag den 9. december til og med foreløbigt mandag den 5. april, indtil det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores kursusaktiviteter.

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde udsættes dermed, og du skal derfor ikke møde op til undervisning i denne periode.

Alle berørte kursister vil få direkte besked, og vi kontakter dig, så snart vi kan oplyse om, hvornår undervisningsaktiviteterne med fysisk fremmøde vil blive genoptaget.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail til info@fofherning.dk.

 

Nye krav til bevægelseshold m.m.

For øvrige hold – herunder bevægelseshold – gælder det nye krav om maksimalt 10 deltagere inkl. underviser. Så her kan det blive nødvendigt at dele hold op eller på anden måde sikre, at vi lever op til de nye krav. Men i og med at der i de kommende dage forhandles om den konkrete udmøntning af de nye tiltag, er det desværre på nuværende tidspunkt ikke muligt at præcisere nærmere.

Mundbind eller visir

Fra på torsdag den 29. oktober skal der bæres mundbind eller visir i aftenskolen. Ligesom på restauranter er det derfor et krav, at man bærer mundbind, når man ankommer, men man kan tage det af, når man sidder ned. Når man bevæger sig rundt eller efter undervisningens afslutning skal man tage mundbind på igen.

Retningslinjer og hjælp på vej

Kulturministeriet har indkaldt relevante aktører – herunder aftenskolerne – til møde om bl.a. retningslinjer på mandag den 26. oktober. Så snart de nye retningslinjer ligger klart, vil vi sørge for, at informationerne her på siden bliver opdateret.

Vi arbejder på højtryk på kontoret for at finde de bedste løsninger for dig og dit hold. Er der ændringer på dit hold hører du direkte fra os.

God hygiejne:

Vi opsætter håndspritdispensers ved indgangen til vores eget hus her på Torvet, så du kan spritte dine hænder, når du ankommer. Medbring eventuelt også selv håndsprit.

Medbring dit eget udstyr:

Går du på et motionshold - anbefaler vi - at du medbringer din egen yogamåtte, samt et lagen og evt. en lun trøje til afspænding. Vi anbefaler også, at du møder op omklædt, så vidt det er muligt.

Hvis du går på et hold med andet udstyr som pensler, computer e.l. anbefaler vi ligeledes at medbringe dette. Er der særlige forhold der gør sig gældende på det hold du skal deltage på, hører du fra.

Pas på dig selv og andre:

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd:

Mød ikke op - hvis du er syg!

Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit.

Host eller nys altid i ærmet.

Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram.

Hold afstand.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske smitterisikoen.

Tak fordi du viser hensyn. Vi glæder os til at se dig igen til en ny sæson.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her