Se vores kommende førstehjælpskurser her

Førstehjælp kursus Herning

FOF Herning tilbyder flere forskellige førstehjælpskurser så du - uanset erfaring - kan lære livreddende førstehjælp

Befinder du dig en dag i involveret i en ulykke, kan det være livreddende at kunne give førstehjælp til tilskadekomne. Du kan som alm. borger være med til at gøre en vigtig forskel ved at udøve førstehjælp indtil professionel hjælp ankommer, og dermed være med til at redde liv. På FOF Hernings kursus lærer du bl.a. om hjertemassage ved hjertestop, kunstigt åndedræt etc. Læs mere herunder, for at blive klogere på, hvilken form for førstehjælpskursus du søger.

 

Se vores akutelle førstehjælpskurser herunder

Er du i tvivl om hvilket kursus, der er det rigtige for dig?

Læs mere om de enkelte kurser herunder

Kompetencegivende førstehjælp

Studerer du på en sundhedsuddannelse? Vi tilbyder vores 12 timers kursus, der er godkendt hertil! Dette kursus er oplagt for personer i beredskaber, daginstitutioner og zoneterapi mv.
Her lærer du bl.a. førstehjælp ved hjertestop, hvordan man bruger en hjertestarter, ulykker i trafikken, sygdomme og mere.

Tilmeld dig her 

Førstehjælp til børn

Er du forælder kan du lære nyttig førstehjælp til babyer eller børn hos FOF Herning.
Lær hensigtsmæssigt at afhjælpe situationer med f.eks. fremmedlegemer i luftvejene, forbrændinger og diverse mindre ulykker/skader. Dette kursus kan være med til at skabe tryghed i dit hjem, så du ved hvordan du kan afhjælpe en potentiel farlig situation for dit barn.

 

Tilmeld dig her

 

​4-timers førstehjælp (For begyndere)

 

Dette kursus er perfekt til dig, som søger en introduktion til førstehjælp. Du lærer bl.a. hjerte-lunge-redning og brug af en hjertestarter. Du kan efterfølgende koble viderebyggende moduler på, for at blive endnu bedre til at udøve livreddende førstehjælp

 

Tilmeld dig her

 

 

Praktiske informationer

Alle vores undervisere har flere års professionel erfaring bag sig - både som underviser i førstehjælp, og i praksis f.eks. i hjemmeværnet eller på festivaler. Du får dermed en kompetent undervisning. Vil du vide mere om den enkelte underviser, kan du finde informationer om vedkommende på den pågældende holdside.

Har du spørgsmål om nogle af vores førstehjælpskurser? Kontakt da kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44.