Se vores kommende IT & Fotokurser her

Lær at bruge photoshop og fotografere med FOF Herning kursus

Vi tilbyder forskellige IT- og fotokurser til dig der vil lære om fotografi, hvordan man laver hjemmesider, redigere billeder, bruger Adobe og meget mere!


Bliv bedre til din tekniske kunnen med FOF Herning

Du kan deltage på et af vores IT og Fotokurser, uanset din erfaring. Måske har du fået et spejlreflekskamera, som du vil lære at bruge? Eller har du allerede erfaring med at tage flotte billeder, men vil lære at redigere dem på din computer? Uanset hvad har vi et kursus, der med professionel vejledning, kan gøre dine færdigheder bedre.

​Se alle vores IT- og fotokurser herunder:

Lær i dit eget tempo

Med et IT eller fotokursus i Herning, kan du få den undervisning du behøver for at komme i gang med at tage billeder eller arbejde med computersoftware - Uanset om du vil dyrke det på hobbyplan eller i professionel sammenhæng.

Foto

Vi tilbyder mange forskellige fotokurser, så du kan blive skarp til at fotografere højdepunkterne i dit liv. Med hjælp fra vores kyndige undervisere, bliver du fortrolig med både dit kamera som værktøj, samt de tekniske greb i forbindelse med billedkomposition, brug af lys, portræt fotografering og meget mere!

IT

Vi tilbyder hos FOF Herning diverse forskellige IT- og software kurser. For at sikre nye og spændende kurser, veksler vi jævnligt mellem de forskellige tilbud. Find alle vores aktuelle IT kurser herunder.

Vores undervisere

Alle vores undervisere har en professionel baggrund for deres fag og kan derfor sikre, at du som kursist får en stabil forståelse og udbytte af dit kursus hos FOF.
Vi opdaterer løbende vores udbud af foto og IT kurser. Derfor opfordrer vi til, løbende at holde øje med vores hjemmeside, så du aldrig går glip af et kursus du vil tilmeldes.

Praktiske oplysninger

Til alle vores kurser skal du medbringe din egen computer, kamera og evt. et stativ/tripod.

Fandt du ikke hvad du søgte, opfordrer vi til at holde øje med vores side, da vi måske tilbyder det du leder efter i den nærmeste fremtid.

Har du spørgsmål om vores kurser? Kontakt kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44