Motion & sundhed

Find dit kommende yogahold her

Lær at dyrke yoga med yogaundervisning hos FOF Herning

Få en stærk og smidig krop med FOF Hernings yogakurser

FOF Herning tilbyder mange forskellige yogakurser, så du kan træne præcis den form for yoga, der passer bedst til dig. Yoga giver en stærk og smid krop, samt har mange andre positive virkninger, og mange oplever en større ro og balance med yoga. Så se FOF Hernings yogakurser igennem og find det helt rigtige kursus til dig, så du kan komme i gang med yoga. Der tilbydes også yogaundervisning til folk med stress, gigt eller andre smertefulde diagnoser, hvor træningsøvelserne tilpasses kursisterne.

Se alle vores kommender yogakurser herunder:

Vil du vide mere om vores yogahold?

Læs nærmere om yogaundervisning i Herning her:

Hvad er fordelene ved at dyrke yoga?

Yoga er en ældgammel indisk træningsform, som der både styrker krop og sind. Hos FOF Herning tilbyder vi diverse forskellige yogakurser, som er tilpasset din erfaring og ønskede udbytte. Du vil gennem din yogaundervisning lære nyttige øvelser, som styrker hele kroppen og kan bruges både som forebyggende træning mod skader eller genoptræning. Du vil opleve en forbedring i din smidighed og mobilitet, som virkelig gør en kan gøre en stor forskel i den daglige tilværelse.

Ud over at styrke kroppen, og hvad du fysisk er i stand til, vil du igennem yogaøvelserne også arbejde med din mentale styrke. For mange mennesker er yoga nemlig i lige så høj grad en spirituel træningsform, som skaber overskud i en stresset hverdag.

Hvor kan jeg gå til yoga?

De fleste af vores yogakurser foregår i Herning, bl.a. i vores egne skønne lokaler i vores kursuscenter, beliggende på Torvet 12 i Herning.

Vi tilbyder også udvalgte yogakurser i Aulum, Sønder Felding og Skjern. Du finder nemt det nærmeste yogahold på listen ovenfor på denne side.

Hvem underviser i yoga?

Alle vores yogainstruktører er rige på erfaringer og kompetencer, og vi har både undervisere fra ind- og udland. Hvis du ønsker at læse nærmere om din kommende underviser, kan du læse nærmere om instruktøren inde på det specifikke hold, som du er interesseret i.

Hvordan tilmelder jeg mig yogakurserne?

På listen længere oppe på denne side, finder du alle vores kommende yogahold. Du tilmelder dig det enkelte hold, ved at klikke på “tilmeld”. Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig pr. telefon, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 97 22 47 44.