Musik & sang

ØNSKER DU ONLINE UNDERVISNING PÅ SANG ELLER MUSIK - SÅ KONTAKT OS VENLIGST PÅ TELEFON 97224744, ELLER SEND EN MAIL PÅ INFO@FOFHERNING.DK

Lær at spille på et instrument eller bliv bedre til at synge!

Drømmer du om at stå på en scene og spille eller synge? Begynd din musikalske rejse med sjov og lærerig musikundervisning hos FOF Herning!

Alle kan lære at spille musik, uanset viden og erfaring

Er du nybegynder eller øvet? Uanset hvad, har vi musikundervisning der passer til dit niveau. Alle kan nemlig have det sjovt med musikken, så hvis du blot vil hygge dig med at spille guitar derhjemme, eller derimod drømmer om at synge foran et publikum, er vores musikkurser et rigtig godt sted at starte din læring. Find dit kommende musikkursus her:

Læs mere

Er du til instrumenter eller sang?

FOF Herning tilbyder masser af forskellige musikalske kurser, så du kan give dig i kast med musikken. Du kan bl.a. lære at spille guitar - både akustisk og el-guitar. Vi tilbyder også undervisning i klaver eller trommer. Drømmer du i stedet om at spille klassisk musik eller spille i et big band, tilbyder vi også undervisning i trompet, klarinet og saxofon.

Lær at synge med FOF

Er du til mere til sang? Vi tilbyder forskellige former for sangundervisning, hvor du enten kan lære at synge solosang, eller kombinere sangen med socialt samvær i et af vores mange kor.
I solosang får du fuld fokus på din individuelle stemme, og kan få teknikken på plads, så du bliver en bedre sanger.
I vores forskellige kor er fokus mere på den fælles klang. Oplev glæden ved at dele musikken i fællesskab og opnå både sangteknisk fremgang, såvel som socialt samvær.

Hvor kan jeg gå til musik?

Vi hos FOF Herning er stolte af vores musikalske tilbud, og bliver altid glade når vores kursister tager del i de oplevelser som kurserne bringer. Vi tilbyder musik- og sangkurser bl.a. i Herning, Vildbjerg, Aulum og Skjern, så du kan finde det ønskede kursus, så tæt på din bopæl som muligt.

Hvem bliver min musiklærer?

Vores undervisere brænder alle for musikken og har en bred vifte af erfaringer enten som udøvende musikere eller fra uddannelse på musikakademiet. Hvis du vil vide mere om vores undervisere, kan du finde den enkelte underviser nederst på den specifikke kursusside, som du er interesseret i.
Se nærmere på vores kurser nedenunder, og kom i gang med din musikundervisning nu.

Har du spørgsmål om nogle af vores musik og sang kurser? Kontakt da kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44.

Lær at spille guitar hos FOF Herning
Musik & sang

Guitarundervisning

Lær at spille guitar el. el-guitar. Vi har kurser til både nybegyndere og øvede
Lær at spille klaver med FOF Herning
Musik & sang

Klaverundervisning

Når du er til klaverundervisning hos FOF i Herning er du i centrum.
Lær at synge med undervisning hos FOF Herning
Musik & Sang

Kor- og sangundervisning

De gamle grækere vidste det allerede: Sang og musik er et vigtigt element i alle menneskers liv.
Lær at spille trompet klarinet og saxofon i Herning
Musik & sang

Trompet - Klarinet - Saxofon

Bliv dus med dit instrument i det tempo som passer dig.