Musik & sang

Guitar-undervisning

Lær at spille guitar i Herning!

Drømmer du om at stå på en scene og fyre den af på en guitar? Måske vil du bare gerne kunne spille lidt derhjemme for familie og venner? Uanset hvad, har FOF Herning med garanti guitar undervisning, som passer til dig. Er det akustisk, elektrisk guitar - eller måske elbas, du brænder for at spille? Vi tilbyder undervisning i det hele, og vores kompetente musikundervisere tilpasser sværhedsgraden til dit personlige niveau - uanset om der er tale om begynder guitar eller avanceret guitarundervisning.

Læs mere

Guitar for begyndere

Alle starte et sted når man vil lære at spille et instrument. Guitarundervisning hos FOF Herning er perfekt for dig, som ikke vil lære guitar på egen hånd med Youtube, men derimod gerne vil have skræddersyet undervisning, som følger dit niveau og fremgang. Vores undervisere har stor erfaring med at lære nybegyndere at spille guitar, og tilrettelægger forløbet efter dine behov. Lær de grundlæggende teknikker, akkorder- og tonernes navne, hvordan man stemmer sin guitar og alt det andet du har brug for, for at komme godt i gang med at lære guitarspil.

Guitar for øvede

Har du allerede stiftet erfaring med at spille guitar, kender akkorderne og kan allerede spille et par numre? Så er det nu det perfekte tidspunkt at få bygget noget mere avanceret guitarteknik på! Vores undervisere kan altid lære dig mere, og i kan i fællesskab finde vejen i din musikalske fremgang og udvikle dit talent. Lær bl.a. musikteori med noder, improvisering, fingerspil og masser af andet.

Praktiske informationer

De fleste af vores hold foregår på FOF kursuscenter i Herning. Vi tilbyder også guitar og el-bas undervisning i Vildbjerg på Fredenslundvej 16.

Vil ud vide mere om din kommende guitarlærer, kan du klikke på den pågældende undervisers navn inde på det kursus, som du vil tilmeldes.


Medbring dit eget instrument.

Har du spørgsmål om vores musikundervisning? Kontakt da kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44.