Musik & sang

Klaver-undervisning

Lær at spille klaver i Herning!


Når du er til klaverundervisning hos FOF i Herning er du i centrum. Uanset om du er begynder eller øvet, har vi den helt rigtige klaverundervisning til dig!

Vores dygtige undervisere vil møde dig på dit niveau og hjælpe dig til at udvikle din klaverundervisning i den retning som du ønsker.

 


Læs mere


Hvordan fungerer det?

 

Med klaver undervisning på FOF´s musikskole i Herning, vil du få undervisning i akkorder, samtidig med at du lærer at spille klaver efter noder, sådan at du får begge hænder i gang ved klaveret. Når du er til klaverundervisning hos FOF Herning er du i centrum. 

Vi tilbyder privatundervisning i klaver til dig på en varighed af 20 min. Eneundervisning pr. gang. På denne måde er der plads i din klaverundervisning til at du kan lære teknikken og klaveret at kende i det tempo som passer bedst til dig. Du kan læse mere om vores udbud af klaverundervisning under det enkelte klaver hold.

Tilmeld dig klaverundervisning i Herning allerede i dag og lær at spille klaver.

Hvor kan jeg gå til klaver?

Vores klaverundervisning foregår henholdsvis i enten Herning, Aulum og Vildbjerg.

Vil du vide mere om din kommende klaverlærer, kan du finde flere informationer om vedkommende, nederst på den specifikke kursusside som du er interesseret i.


Har du spørgsmål om vores musikundervisning? Kontakt da kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44.