Personlig udvikling og livsstil

Personlig udvikling kursus FOF Herning

Bliv klogere på dig selv - Se alle vores kurser herunder

Vi tilbyder hos FOF Herning forskellige livsstils- og personlig udvikling kurser. Uanset om du leder efter værktøjer til at arbejde med dit mentale helbred, søger nye fritidsinteresser eller noget helt tredje, har vi garanteret et kursus for dig!

Læs mere

Hvad kan et kursus i personlig udvikling gøre for mig?

I alle vores kurser i personlig udvikling ligger vores fokus på at du skal blive klogere på dig selv, opnå mere glæde i din hverdag og føle overskud. Mange oplever hæmmende tankemønstre og følelser forårsaget af bl.a. en stresset hverdag. Vi ønsker med vores kurser, at give dig nogle værktøjer til at booste dit selvværd og give dig mere energi i hverdagen. 

Kurser i personlig udvikling er for alle

Vores kurser er for alle der er interesseret i at arbejde med dem selv, uanset alder og køn.

Praktiske informationer

Vi afholder kurser i personlig udvikling i FOF Hernings kursuscenter og Herning HF & VUC. Du kan i felterne herunder se de aktuelle hold vi tilbyder, hvor du også kan se tid og sted.
Vil du vide mere om din kommende underviser? Du kan læse nærmere om vores enkelte undervisere ved at klikke på “om underviser” nederst på det specifikke kursus, som du ønsker at deltage i.

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig et kursus via telefon, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf 97 22 47 44.