coronavirus

Information vedrørende Corona (COVID-19) og FOF's kurser og arrangementer

FOF Herning lever af at bringe mennesker sammen, og sikkerheden for vores kursister og undervisere er en topprioritet for os.

Danmark befinder sig lige nu i en kritisk situation, hvor alle virksomheder, offentlige institutioner og borgere opfordres til at udvise samfundssind ved at undgå unødig kontakt mellem mennesker for ikke at bidrage til øget smitterisiko af coronavirus. Vi har alle et ansvar for at passe på hinanden.

Derfor aflyser FOF Herning alle planlagte aktiviteter med afholdelse fra mandag den 16. marts til og med søndag den 13. april, jævnfør myndighedernes seneste tiltag mod COVID-19.

Du skal derfor ikke møde op til undervisning eller foredrag hos FOF Herning i denne periode. Vi tager kontakt til alle kursister, foredragsdeltagere og undervisere, som er berørte af aflysningerne, hurtigst muligt.

Har du købt billet til et af vore foredrag eller koncerter inden for den aflyste periode, tager vi kontakt til dig, når vi har en ny dato eller evt. aflysning. Hvis du ikke har mulighed for at deltage pga ændret dato eller hvis vi aflyser, får du dine penge retur.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk