VI ÅBNER IGEN – HER ER ALT, DU SKAL VIDE

Opdateret den 4. august kl. 14.00

Velkommen tilbage til trygge rammer hos FOF - Genåbning er noget vi gør sammen!

FOF genåbner den 3. august, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.  

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja – myndighederne har vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen. Vi sørger for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes, men vi skal selvfølgelig passe godt på hinanden.

Alle vores undervisere er klædt på til at undervise med disse ekstra forholdsregler. 

God hygiejne:

Vi opsætter håndspritdispensers ved indgangen til vores eget hus her på Torvet, så du kan spritte dine hænder, når du ankommer. Medbring eventuelt også selv håndsprit.

Medbring dit eget udstyr: 

Går du på et motionshold - anbefaler vi - at du medbringer din egen yogamåtte, samt et lagen og evt. en lun trøje til afspænding. Vi anbefaler også, at du møder op omklædt, så vidt det er muligt.

Hvis du går på et hold med andet udstyr som pensler, computer e.l. anbefaler vi ligeledes at medbringe dette. Er der særlige forhold der gør sig gældende på det hold du skal deltage på, hører du fra.

Pas på dig selv og andre:

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd:

Mød ikke op - hvis du er syg!

Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit.

Host eller nys altid i ærmet.

Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram.

Hold afstand.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske smitterisikoen.

Tak fordi du viser hensyn. Vi glæder os til at se dig igen til en ny sæson.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her