Rejser til Italien

Rejser til Italien

FOF har indgået et nyt samarbejde rejsebureauet Italien Information Service AS (IIS). Vi tilbyder i samarbejde flere spændende rejser til Italien. Nedenfor kan du se og læse mere om de rejser vi har valgt at udbyde i samarbejde IIS, der ejes og ledes af Ib Larsen, bl. a. mangeårig foredragsholder og underviser i italiensk og italiensk gastronomi hos FOF.

Om IIS:
Italien Information Service a/s- rejsebureauet med speciale i 'håndholdte' ophold i Italien. Hos IIS sammensætter vi kulturrejser, aktive rejser for alle og arrangerer også specielle rejser for private og offentlige myndigheder og sørger for alt, herunder hotel, møder, virksomhedsbesøg og meget mere.

Overalt i Italien arrangerer vi intensive sprogrejser. Vi sender mange rejsedeltagere til Italien og vores erfaringer er din sikkerhed for at få sammensat interessante rejser med indhold udover det sædvanlige til Italien.

IIS er så heldige at have Danmarks største eksperter og bedste fortællere og rejseledere. På vores rejser er alt inkluderet, ingen overraskelser – og dertil kommer at rejserne lige så godt henvender sig til samrejsende som til enerejsende: Alle måltider er fælles og ingen overlades til sig selv.

IIS er medlem af Rejsegarantifonden nr 1324

Arrivederci !!!