Sjov for børn og familier

Bevægelse & motion

Bevægelse og motion for børn

Børn skal bevæge sig mindst 60 minutter om dagen, fordi aktive børn trives bedre og har lettere ved at koncentrerer sig og lære. Selvom mange børn rører sig gennem leg i løbet af dagen, er det sjovt at bevæge sig sammen med andre børn, få nye venner og lære noget nyt. Hos FOF Københavns Omegn bestræber vi os på at lave spændende bevægelses- og motionshold for børn i flere forskellige aldersgrupper. 

Ballet for børn

Balletundervisning er en sjov og anderledes måde at få motion på. Ballettræning er både sjovt og kreativt og kan være med til at styrke børns koncentrationsevne og musikalitet. Ballet er både leg og motorisk udvikling samtidig med, at børnene lærer de klassiske grundtrin i balletten.

Børneyoga

Yoga kan være med til at give ro, fokus og koncentration hos børn - på samme måde som hos voksne. Det giver barnet kropsbevidsthed og glæde ved bevægelse, men det hjælper også til at øge koncentration og evnen til at geare, være stille og slappe af. Børneyoga foregår på børnenes præmisser og handler i højere grad om leg, fantasi, bevidsthed og indre ro end det handler om, hvor god man er til at lave yogastillinger. Yoga giver dit barn mulighed for at arbejde med krop og sind på en måde, som giver selvtillid. 

Se alle vores hold herunder og find et hold, der passer jeres behov.