Sjov for børn og familier

Juletur i flagermuslygtens skær

Juletur i flagermuslygtens skær | FOF Københavns Omegn

Vi går sammen på tur i skoven for at lede efter spor efter nisserne. Vi går i flagermuslygtens skær, og hver familie får én til låns gennem skoven. Pernille fortæller om Nisserne i skoven og deres hemmelige liv, som hun har udforsket, ja, hun er sågar blevet venner med et par af nisserne.

Nisserne selv kommer vi ikke til at se, de er så generte! Men måske finder vi spor! Familierne er velkomne til at tage deres egen drikkelse og snacks med, som kan nydes efter turen.

Pernille Stockfleth er professionel historiefortæller og arbejder "videnskabeligt" med skovnisser. Hun vil dele ud af sin viden på turene i Boserup Skov. De små skovnisser kan blive 300 år gamle og der bor 273 i Boserup Skkov. Snart er der 274, da én er gravid, og efter 3 års graviditet, snart vil føde - og måske bliver det en julenisse. På turene fortæller Pernille om vejrnissen, om sportsnissen, der allerede har stillet skiene frem; og om alle de andre nisser som bebor skoven. Måske er vi så heldige at vi finder spor efter nisserne. 

Prisen er pr. person

Deltagende søskende under 2 år er gratis og behøver ingen tilmelding.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
10082
tor 10-12-20 16:00
Pernille Stockfleth
1 lekt.
Kr. 100