Hensynstagende motion

Hensyntagende træning på mindre hold

Lider du af et fysisk handicap, såsom gigt, fibromyalgi, knogleskørhed, balanceproblemer, rygsmerter, har du gennemgået en hjerteoperation eller haft en blodprop i hjertet? Så kan vi tilbyde en lang række kurser med hensyntagende træning. Du kan dyrke hensyntagende yoga, pilates i vamtvand, gymnastik samt hjertetræning og KOL lungetræning.  

Hvem kan deltage?

Hensynstagende træning er for deltagere, som har vanskelligheder ved at deltage på almindelige hold pga. en lidelse eller et handicap. Der er færre deltagere på et hensynstagende hold, hvorfor underviseren har bedre mulighed for at tilgodese og imødekomme særlige behov. Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisning, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på denne type undervisning.  

Hvem underviser på hensynstagende hold?

Underviserne på holdene er fysioterapeuter og afspændingspædagoger, der er vant til at foretage hensyntagende træning. Undervisningen på små hensyntagende hold hos FOF Københavns Omegn giver plads til individuelle behov og vil være din vej til at få det bedre. Vi tilbyder hensyntagende yoga og ostepoporose i Herlev, Taastrup, Glostrup, Ballerup, Vallensbæk og Albertslund. Pilates i varmtvand afholdes i Glostrup svømmehal.   Vores dygtige og kompetente undervisere ser frem til at byde dig velkommen på holdet.

Balancetræning | FOF Københavns Omegn
Motion specialhold

Balancetræning

Skånsom varmtvandstræning | FOF Københavns Omegn
Hensynstagende motion

Bevægelse i vand

Hensynstagende motion

Gymnastik og bevaegelse

Motion specialhold

Yoga

Motion specialhold

Hjertetræning

Motion specialhold

Osteoporose

Hensynstagende pilates | FOF Københavns Omegn
Motion specialhold

Pilates

Rygtræning og afspænding | FOF Københavns Omegn
Motion specialhold

Rygtræning og afspænding