Hensynstagende motion

Yoga

Skånsom yoga for dig med dårlig ryg eller skuldre. FOF Københavns Omegn

Yoga for ryg, styrke og balance

FOF Københavns Omegn tilbyder specialundervisning i yoga i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Skånsom yoga for dårlig ryg eller skuldre

Vores skånsomme yoga er for dig der lider af dårlig ryg, skuldre eller anden lidelse der nedsætter bevægeligheden. I FOF Københavns Omegn tilbyder vi en række forskellige hensyntagende yogakurser, der fokuserer på forskellige områder:

  • Yoga med fokus på åndedræt, styrke og balance – her fokuseres der på at rette kroppen ud, således at du ikke får dårlig ryg, spændinger i nakken og spændingshovedpine. Samtidig fokuseres der på åndedrættet som giver en stærk og sund krop, samt mental balance.
  • Yoga med fokus på åndedræt og balance – igennem forskellige øvelser vil der være fokus på åndedrættet og den mentale balance. Samtidig vil øvelserne styrke og smidiggøre kroppen så du ikke oplever spændinger i kroppen og efterfølgende spændingshovedpine.
  • Yoga med fokus på skuldre, nakke og ryggen – her fokuserer vi på at styrke og smidiggøre kroppen, med fokus på nakke, ryg og skuldre. Igennem øvelser vil vi styrke og træne områderne, således at du bliver fri for spændinger og spændingshovedpine. Vejrtrækningen hjælper dig med at få ilt til musklerne, samtidig med at det kan hjælpe dig med at få et større mentalt overskud.

Undervisningen tager udgangspunkt i dine behov, da vi tilpasser den til hver enkelt deltager. Vores skånsomme yoga foregår på mindre hold for at der er mere tid og plads til den enkelte deltager. Du får dermed mulighed for at følge undervisningen i dit eget tempo.

Læs mere

Hvem kan deltage på vores skånsomme yoga?

Alle der lider af dårlig ryg eller på anden måde har brug for mere hensyntagende motion, kan deltage i disse yogakurser.

Hvor afholdes disse yogahold?

Vi afholder hensyntagende yoga i Ballerup og Herlev. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se nedenfor.

Yderligere information

Du kan får mere information om undervisningen under de enkelte hold.

Du kan tilmelde dig her på siden, eller kontakte FOF Københavns Omegn på tlf: 4399 9011 eller mail: info@fof-taastrup.dk