Afspænding

Afspændingskurser - skånsom motion på mindre hold FOF Københavns Omegn

Hensyntagende afspænding på små hold

Hos FOF Københavns Omegn kan vi tilbyde et lille udvalg af hensynstagende afspændingshold. Vi tilbyder denne skånsomme afspændingsform til alle der har brug for motion i et lavere tempo, med plads til individuel vejledning.

Skånsom afspænding for alle

Vores hensyntagende motion er for alle der har brug for motion i et lavere tempo, og i en mere blid form. Det er for dig der har brug for genoptræning efter en operation eller for dig der lider af dårlig ryg eller anden fysisk lidelse. Vi tilpasser motionen efter dine behov, således at du får trænet og styrket de områder du har brug for. Du vil få trænet de ømme eller svage muskler, og sikre dig en bedre kropsholdning, bedre balance samt fjerne spændinger i kroppen. Du vil lære en række øvelser du kan bruge i din hverdag.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores undervisning er for dig der lider af fysiske skavanker, der nedsætter din bevægelse. Vores kyndige undervisere vil guide og vejledede dig igennem øvelserne, så du er sikker på at få det optimale ud af undervisningen.

Hvor afholder i skånsom motion?

Vi tilbyder hensyntagende motion på mindre hold i Ballerup, Glostrup og Herlev. De aktuelle tidspunkter kan du se under det enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen og øvelserne.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk