Hensynstagende motion

Hjertetræning

Genoptræning efter en hjerteoperation - skånsom motion på aftenskole FOF Københavns Omegn

Motion og genoptræning efter hjerteoperation

Efter en hjerteoperation eller en blodprop i hjertet er det af stor betydning fremover at dyrke regelmæssig motion. FOF Københavns Omegn har derfor oprettet disse motionshold med fokus på hjertetræning, for at sikre at der er tilbud til stede.

Hjertetræning styrker kroppen og konditionen – efter dine behov

Vores hjertetræning fokuserer på at genoptræne din krop efter operationen, eller en blodprop. Der vil være tale om styrketræning af musklerne samt konditionstræning. Vi tilretter motionen efter dine behov, så du ikke overbelaster kroppen. Vi sørger for individuel tilpasning, da ikke alle har samme problemer eller samme formåen. Du vil i undervisningen mærke hvilke begrænsninger din krop har, og hvor meget træning den kan holde til, samt hvordan det vil gradvist ændre sig. Vores kyndige undervisere giver plads og tid til hver enkelt deltager, så de er sikre på at få det optimale ud af hjertetræningen.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

Træningen foregår 2 gange ugentligt af 45 minutters varighed. Mandag træner vi i Ballerup Kommunes Sundhedshus, primært i maskiner. Torsdag på Kasperskolen i Ballerup, hvor træningen bl.a. består af fælles opvarmning, konditionstræning samt lettere styrketræning under hensyntagen til den enkeltes formåen. Der er mulighed for løbende tilmelding, selvom holdet er gået i gang.

Hvor foregår kurserne?

Vi tilbyder hjertetræning og genoptræning i Ballerup. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Yderligere information og tilmelding

Kontakt gerne fysioterapeut Annette Skyrum 2082 0660, for yderligere information.

Der er mulighed for løbende tilmelding. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk