Hensynstagende motion

Osteoporose

hensyntagende motion for folk med knogleskørhed.  skånsom motion på aftenskole - FOF Københavns Omegn

Hensyntagende motion for folk med knogleskørhed

FOF Københavns Omegn tilbyder en række hensyntagende motionshold tilrettet til personer med osteoporose. Da knogleskørhed kan have indvirkning på din dagligdag, og give store udfordringer, er motion og træning en måde at overkomme dette på.

Styrk musklerne og aflast knoglerne

Vores knogleskørhedstræning fokuserer på at styrke musklerne, og aflaste knoglerne. Jo mere de kan aflastes, jo mindre risiko er der for at de bliver skadet. Øvelserne styrker muskulaturen, øger styrken og smidigheden og samtidig forbedres balancen. Jo bedre balance du har, jo mindre er risikoen for faldulykker. At træne sammen med andre der lider af osteoporose, kan også være en fordel, da I kan udveksle erfaringer. På den måde er kurserne også en måde at møde ligesindede på, og en måde at få en vejledning og hjælp til en nemmere hverdag. Træningen vil være individuelt tilpasset, da vi tager udgangspunkt i din situation og behov. 

Læs mere

Hvor afholdes der hensyntagende motion for osteoporose?

FOF Københavns Omegn tilbyder kurser i motion for folk med knogleskørhed i Herlev. Tidspunkter og aktuel placering kan ses under holdet.

Yderligere information

Du kan finde kontaktoplysninger på underviseren under selve holdet, hvor du også kan læse mere om undervisningen. Du kan tilmelde dig her på siden, eller kontakte FOF Københavns Omegn på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk