Hensynstagende motion

Rygtræning

Rygtræning på aftenskole - FOF Københavns Omegn

Effektiv og skånsom træning for ryggen

Har du ryggener, lider du af hovedpine eller muskelsmerter? Så er dette hold noget for dig. Her får du en kvalificeret træning, med henblik på at formindske smerter/gener og få et bedre velvære.

Rygtræning styrker din kropsholdning og mindsker smerter

vores kursus i rygtræning begynder med opvarmning af hele kroppen. Øvelserne vil fokusere på at træne ryg- og mavemuskulatur med hensyntagende styrketræning samt smidigheds- og afspændingsøvelser.

Rygtræningsøvelserne vil give dig et bedre velvære, da du arbejder med at mindske smerter i musklerne, der kan forårsage spændinger og hovedpine. Rygtræning er derfor en god måde at få mere mentalt overskud på, da du kan klare mere uden at mærke musklerne hele tiden. Det er også muligt at andre overbelastede led og muskler trænes og afspændes. Timen indeholder også holdningsøvelser, hvilestillinger og løfteteknik, der forbedrer din kropsholdning og muskulatur i ryggen.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurset i rygtræning?

Alle der lider af gener i ryggen, og andre steder i kroppen, kan deltage. Så uanset din baggrund, er du velkommen.

Hvor kan jeg gå til hensyntagende rygtræning?

FOF Københavns Omegn tilbyder rygtræning og afspænding i Skovlunde. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor.

Tilmelding til rygtræning

Få mere information under selve kurset nedenfor. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk