sprog

Sprogundervisning | FOF Københavns Omegn

Et sprogkursus hos FOF Københavns Omegn giver mange muligheder

Der kan være mange grunde til at få sprogundervisning på aftenskole. Måske vil du lære et sprog i forbindelse med din næste ferie? Måske vil du genopfriske et sprog i forbindelse med nye jobmuligheder? Eller måske vil du blot blive endnu bedre til et sprog, du har kendskab til i forvejen? Uanset årsagen, vil sprogkurserne hos FOF Københavns Omegn kunne give dig den kompetente undervisning, du har brug for - på et niveau som passer til dig. Vi tilbyder sprogkurser i engelsk, fransk, italiensk, kinesisk, portugisisk, spansk og tysk på flere forskellige niveauer. Er du i tvivl om hvilket niveau, du er på og hvad, du skal vælge, kan du læse mere om niveauerne i vores sprogundervisning her. 

Fordele ved sprogundervisning på aftenskole

Der kan være mange fordele ved at tilmelde dig sprogundervisning på aftenskole. Du er sikker på faglig og kompetent undervisning og vores undervisere brænder for de fag, de underviser i. Undervisernes engagement, faglige kunnen og ofte også viden om kultur, gør undervisningen til en motiverende og tryg oplevelse, hvor alle kan være med. På vores sproghold fokuseres på aktiv træning i at tale de forskellige sprog, og dermed en bedre forståelse for at bruge det i praksis. Du får mulighed for at øve tale i trygge rammer og dermed blive mere fortrolig med at føre en samtaler for de forskellige sprog og kunne bruge det i forskellige sammenhænge. 

Læs mere om vores sprogkurser her

Sprogundervisning for begyndere og øvede

Vi tilbyder både sprogundervisning for begyndere og sprogundervisning for øvede, således at du kan finde det niveau, der passer til dig og dit behov - uanset om du skal lære et nyt sprog fra bunden eller kender til sproget i forvejen. Du kan, under hvert sproghold, se hvilke niveauer der tilbydes på det pågældende sproghold denne sæson. Undervisningen foregår i henholdsvis Taastrup, Glostrup, Herlev og Ballerup.

Undervisningsmaterialer til sprogkursus

Der arbejdes med nogle grundbøger til de forskellige sprog. Du kan se hvilke der er tale om på siderne for hvert sproghold, eller kontakte underviseren direkte. Bøgerne og andet undervisningsmateriale (fotokopier) betales af deltageren og anskaffes efter aftale med underviseren den første mødegang. 

For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte FOF på tlf.: 4399 9011 eller info@fof-taastrup.dk

Sprog | FOF Københavns Omegn
Sprog

Niveaubeskrivelser

Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Sprog

Italiensk

Kinesisk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Kinesisk

Portugisisk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Portugisisk

Russisk sprogundervisning | FOF Københavns Omegn
Sprog

Russisk

Sprog

Spansk

Tysk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Tysk