Sprog

Portugisisk

Portugisisk sprogkursus | FOF Københavns Omegn

Lær portugisisk før turen går til Portugal

FOF Københavns Omegn tilbyder undervisning i portugisisk, for dig der gerne vil blive bedre til sproget og kunne begå dig i Portugal. Du kan se vores udbud af kurser i portugisisk nedenfor, og tilmelde dig.

Portugisisk for begyndere og øvede

Portugisisk tales, ud over i Portugal, også i dele af Sydamerika og Afrika. Ved at lære sproget fra bunden, får du også mulighed for at begå dig flere forskellige steder, og dermed åbner det døre til at lære nye kulturer og mennesker bedre at kende.

Læs mere

Vores undervisning i Portugisisk er tilrettelagt for begyndere og øvede. Der tages udgangspunkt i europæisk portugisisk, og for begyndere vil vi arbejde med grammatikken og enkelte gloser. Du får et ordforråd til at kunne klare dig på rejser til landet. For øvede vil vi arbejde mere med grammatikken og talesproget, for at få udvidet ordforrådet igennem forskellige samtaler. Vi tager udgangspunkt i forskellige hverdagssituationer, og dermed sikrer at du kan formulere dig korrekt.

Vores undervisning i portugisisk giver dig derfor mulighed for at tale sproget aktivt, og sikre at du kan bruge sproget uanset om det er rejse, arbejde eller andet.

Hvilke niveauer er undervisningen på?

Vores kurser i portugisisk er for begyndere uden forudsætning samt niveau A+. 

Hvor afholder i kurser i portugisisk?

Du kan gå til undervisning i portugisisk i Herlev. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se nedenfor.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om vores kurser i portugisisk under de enkelte hold. Her kan du læse mere om undervisningen samt hvilke materialer vi tager udgangspunkt i. Hvis du har spørgsmål til dit niveau, eller ønsker anden vejledning, så kan du altid kontakte os. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk