Sprog

Engelsk

Engelsk sprogkursus | FOF Københavns Omegn

Lær engelsk med FOF Københavns Omegn

Engelsk er et internationalt sprog, der tales de fleste steder i verden. FOF Københavns Omegn har et stort udvalg af engelskkurser, så hos os har du mulighed for at lære sproget eller udvide dit kendskab til det. Du kan se de aktuelle hold nedenfor, og tilmelde dig.

Engelskkurser for begyndere og øvede – lær engelsk på dit niveau

Vores engelskundervisning er inddelt på forskellige niveauer. For begyndere vil undervisningen fokusere på det grundlæggende. Du lærer grammatikken og sproget at kende, mens vi arbejder med udtale ord et større ordforråd for de øvede. formålet med vores kurser i engelsk er, at du får brugt sproget aktivt. Ved at tale og bruge sproget igennem øvelser og samtaler, bliver du mere fortrolig med at tale og bedre til at bruge det i forskellige sammenhænge. 

Læs mere

Hvilket niveau på sprogkurserne skal jeg vælge?

Vi tilbyder engelskundervisning på flere niveauer. Vi har engelskundervisning for begyndere hvor du lære sproget fra bunden, engelskundervisning for dig der vil genopfriske sproget og være klar til rejsen, engelskundervisning for øvede hvor vi træner hverdagssproget og for øget ordforrådet. Nedenfor kan du se de aktuelle sprogkurser. Du kan også kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om valg af niveau.

Hvor foregår jeres undervisning i engelsk?

Vi tilbyder engelskundervisning i Ballerup, Taastrup, Glostrup og Skovlunde. Undervisningen finder sted på forskellige institutioner rundt om i kommunerne. Du kan se de aktuelle placeringer og tidspunkter nedenfor. Du kan læse mere under hvert enkelt kursus, hvor du også kan tilmelde dig.

FOF Københavns Omegn har et stort udvalg af engelskkurser, så hos os har du mulighed for at lære sproget eller udvide dit kendskab til det. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk